Kiedyś byłem przeciwnikiem posiadania konsoli, lecz jako fan_GTA kupiłem PSP dla VCS (LCS ograłem później ale to inna historia) i tak samo PS3 dla IV bo wiedziałem że na moim kompie już nie ruszy. Oczywiście za czasów PSX grywałem na konsoli u kolegi więc może aż taki przeciwnik nie byłem. Obecnie nie wyobrażam sobie grania na kompie, na konsoli gra się wygodniej, bierzesz pada i rozsiadasz się na kanapie trzymając myszko-klawiaturę przy sobie. W fpsy też jest to kwestia przyzwyczajenia, była bodajże jakaś gra pozwalająca grać PS3 VS PC i nie było tak że ludzie z PC łoili tych grających na PS3, wyniki bywały wyrównane wiec to kwestia wprawy. Za konsolą też przemawia fakt że kupujesz ją raz na kilka lat i nie interesuje cię upgrade komputera w obawie że ci jakaś gra nie pójdzie. No i sam fakt grania na większym ekranie bywa lepsze, wiem że PC można podpiąć pod duży TV ale to już inna kwestia. Ja głosuję na PS4.
Zawsze można napisać do nich maila w tej sprawie czy się po prostu obawiają zbyt wielu klientów z ową zniżką. Najpierw próbuje zdobyć paragon a później będę się bardziej tym interesował.
Luigi z tego co wiem to przy fotce faktury wymagają tych samych danych przypisanych do konta z którego się grę zamawia więc wolę paragon.
Kompania graczy Cenegi już od paru lat, przy założeniu swojego pierwszego konta i zarejestrowaniu swojej pierwszej gry, poprzez wysłanie im fotki paragonu z dowolnej zakupionej gry w Polsce, przydziela kod na 50% zniżki do ich sklepu muve. Zniżkę można wykorzystać na każdy preorder lub zwykłą grę wydaną przez Cenege (kiedyś również i Ubisoft, nie wiem jak jest teraz). Pamiętam że Mortal Kombat udało mi się kupić w dniu premiery za 100 złotych + 9 złotych za przesyłkę bo wykorzystałem ten kod. Mam nadzieję że rozwiałem twoje wątpliwości. Po prostu planuję zakupić tańsze GTA:V
4:20 tu też przyda się adnotacja a czemu to pisałem w analizie screenów z 2 maja, jak można takich rzeczy nie wiedzieć. Ok w VCS mogłeś nie grać ale w GTA1 i 2 jako fan_GTA powinieneś był zagrać.
Proponuję wrzucać od razu opisane fotki, oglądać nam screenów przed opisem nie potrzeba, ustal też jednolity czas na przeczytanie każdego tekstu bo trwa to zbyt długo a każdy może sobie zapauzować.
Gdyby nie LHD i mała produkcja to wybrałbym GTR R34.
Samochód bardziej realny:
350z
370z nie ma już tego czegoś.
Ogółem jestem fanem tej marki, stąd mieszanka mojego nicku z ową marką, gdybym był milionerem to zakupiłbym i tak GTR'a a nie ferrari, bugatti czy jakieś porsche. \m/
Nie twierdzę że wyskoczą z V-next gen na premierę, dałem tylko taką opcję w ankiecie by było więcej opcji.
Nie muszą w cale robić gry na next geny osobno, nowe konsole są oceniane jako mocne komputery i gry ma się robić, nie jak na konsole a właśnie jak na komputery - twórcy sobie to chwalą. Dlatego jest szansa że gdy R* zacznie przygotowywać wersje na PC, mały lifting i mamy V dużo ładniejszą na next geny + wersja na PC.
Witam, ankieta zrobiona by coś się działo na forum. Jak sądzicie, V ukaże się na PS4 i następcę Xboxa?
Małe objaśnienie gwiazdki z czwartej odpowiedzi.
*Obsuwa V była tak naprawdę spowodowana zapowiedzą nowych konsol i R* zrobi nam wszystkim niespodziankę i wyda je również na PS4, następcę Xboxa w dniu premiery.
Gravmod nie jest uznawany za kody i nie ingeruje w grę, można nim legalnie oszukać dostęp do drugiej części miasta bez wysiłku, tak samo np. można sobie ułatwić misję the driver o ile ktoś ma z nią problemy, wystarczy podmienić plik handling i ustawić jakąś zerową wartość dla wozu którym porusza się Hilarry. - mała porada odnośnie zdobywania paczek za pomocą gravmoda.