rp: 20840 skąd: Vice City
Kompania graczy Cenegi już od paru lat, przy założeniu swojego pierwszego konta i zarejestrowaniu swojej pierwszej gry, poprzez wysłanie im fotki paragonu z dowolnej zakupionej gry w Polsce, przydziela kod na 50% zniżki do ich sklepu muve. Zniżkę można wykorzystać na każdy preorder lub zwykłą grę wydaną przez Cenege (kiedyś również i Ubisoft, nie wiem jak jest teraz). Pamiętam że Mortal Kombat udało mi się kupić w dniu premiery za 100 złotych + 9 złotych za przesyłkę bo wykorzystałem ten kod. Mam nadzieję że rozwiałem twoje wątpliwości. Po prostu planuję zakupić tańsze GTA:V
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
Ciekawy "manewr". Fajnie by było jakbyś dał znać, czy się udało - dziwi mnie trochę, że na muve.pl przy zaznaczeniu opcji "Cenega" pod wyborem wydawcy w wyszukiwaniu zaawansowanym znika GTA V, być może się zabezpieczyli przed takim wykorzystaniem rabatu?
rp: 20840 skąd: Vice City
Zawsze można napisać do nich maila w tej sprawie czy się po prostu obawiają zbyt wielu klientów z ową zniżką. Najpierw próbuje zdobyć paragon a później będę się bardziej tym interesował.
Luigi z tego co wiem to przy fotce faktury wymagają tych samych danych przypisanych do konta z którego się grę zamawia więc wolę paragon.
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
Najważniejsze, że przewidują taką możliwość. Jak już będzie pewne to myślę, że po prostu założę sobie konto i kupię jakąś dobrą gierkę z klasyków, tak żeby się zmieścić w dobrej cenie ze dwie gry no i najważniejsze, że jedna z nich to GTA V. Dobrze, że wspomniałeś o tej promocji ;)
Marcin napisał: Przecież ta promocja działa od kilku lat, nie wiem skąd tu takie zdziwienie i poruszenie.
Może stąd, że jednak wciąż mało kto o tym wie/pamięta. Ja chyba kiedyś kupiłem w ten sposób Midnight Club 3 na PSP, ale do tej pory już zdążyło mi to wylecieć z głowy.