Mi zwisa Polska, ja się martwię o siebie a ty się martw o siebie jedni wolą grać a inni łazić po dworze i tobie nic do tego :X a to że analfabetyzm się szerzy to już nie moja ani nie twoja wina tylko danej osoby.
Zrozumiałem, ale co ty masz do kogoś czy chce spędzić resztę życia grając czy wychodząc z domu? On chce akurat pograć na PSP i pyta się o to która gra lepsza i nie obchodzi go aby ktoś mu napisał idź na dwór tylko oczekuje konkretnej pomocy :X Ja sam nie ukrywająć że wakacje spędzie na graniu w IV na ps3 bo jechać nigdzie nie jadę, a po prostu lubię siedzieć w domu i *** mnie obchodzi co sobie pomyślicie ale to moje własne życie w którym mogę robić co chcę a nie wysłuchiwać o tym czego ja nie lubię ;e
Kruk ale on nie szuka pomocy co może robić w ferie tylko w co może pograć.
Każdy mieszka gdzie indziej i u innego może być zimno a u drugiego ciepło więc jak u ciebie jest ciepło to proszę bardzo, możesz wychodzić ale u mnie np. zbyt ciepło to nie jest :
CoD'a kupuj w medala 2 nie grałem ale CoD lepszy od medal 1, a ciekawymi grami D: VCS i LCS, Manhunt 2, Silent Hill Origins. W marcu czy tam w kwietniu ma god of war wyjść więc możesz poczekać :> Poza tym nie każdy ma ferje :< ja mam 11,02 :>
Obejrzyj Just Jazy jak chcesz coś dobrego zrobić :-o
Moment. Dajesz mu 7/10, ***istą ocenę i twierdzisz, że to i tak słąby film?
No ja tu czegoś nie rozumiem...
Dla mnie ***isty film to 9/10 10/10 no i może 8/10 a 7/10 to taka średniawka ;c nie dam mniej bo jednak coś w filmie było.
kociol_88 napisał: Sprawdź TO. Jakaś starsza wersja elastomani, może o to chodzi
Dzięki o taką właśnie mi wersję chodzi, odpalaną przez DOS'a ale ja chyba grałem w tą nowszą elmę pod DOS'em, jak się na nią natkniecie to dajcie znać ja póki co zadowolę sie tym.
Witam, może mi ktoś dać elastomanie pod DOS'a? Wiem że takowa istnieje bo kiedyś w podstawówce na starych kompach graliśmy właśnie przez DOS'a ściągałem już z kilku źródeł ale każda jest pod windowsa (znaczy się do zainstalowania i grania)
Jak ktoś wie skąd takową wersję mieć proszę mi dać, z góry dzięki.
Bym ci przeszedł ale save mi się nie wczytuje, mogłeś napisać że masz GTA:SA v2.0 tu mało osób albo żadna nie ma v2.0 musisz iść na inne forum, no chyba że ktoś takowy się znajdzie tu.
ariasz napisał: A propos silnikow, MP1 mial niezly silnik. Pamietam jak odpalilsmy to u kuzyna kiedy mi pokazywal pierwszy raz te gre. Stare dzieje, niektorzy z was takiej karty moga nie pamietac zwala sie riva tnt2 32 mb. Na full rozdzialce gra wstala i sie w ogole nie scinala. Sprobojcie znalezc teraz anologie, ciezko bedzie.
Mam kompa z podobną kartą Nvida riva TNT2 model 64 :> oczywiście w szafie leży i się ogrzewa.
adikko napisał: Co do tego nrg-500, 900 ;d nie jestem pewien. Otóż, zauważyłem to, ale jakośc oglądanego przeze mnie filmu nie pozwalała, na odgadnięcie cyfry. Zostaje przy wersjii nrg-900, bo R* zawsze cos nowego dadaje. :P
tmster napisał: tommy ja też sie zastanawiam czemu niemasz a tak apropo gtaiv to na screenie z postaciami ten 3 gościu od góry koło babki nieprzypomina wam kogoś bo mam wrażenie jakby ta morda gdzieś wcześniej w jakims gta 2d sie przewineła
Elizabeth z artworka się znalazła, ciekawe czy lola też zagości w grze :>
Ten motor mi freeway'a nie przypomina bardziej sancheza.
Dobra analiza :>
A co do 69 to R* wszędzie go umieszcza :P
A co do ubrań brakuje tylko tego http://www.gtathegame.net/gfx/upl/1196887774_ign2.jpg Czy jednak to 1 albo 2 screena tą kurtkę przedstawia : O? Chyba drugi ale nie jestem pewien.
To tylko gadka analityków Take2, ale na rok finansowy 2009 przewiduje się wypuszczenie nowych odsłon gier Red Dead Revolver oraz (uwaga) Max Payne.
Podczas konferencji Take2 oficjalnie nie zapowiedział tych gier, jednak te dwa tytuły były stale przywoływane jako przykłady stabilnych pozycji, więc wcześniej czy później powinny ujrzeć światło dzienne.
To tylko cytat, i co o tym wszystkim sądzicie?
Ja jestem bardzo szczęśliwy gdy o tym przeczytałem W końcu kontynuacja dobrego hitu.