Witam, chciałbym się dowiedzieć bo za bardzo na takim sprzęcie się nie znam jaki byście mogli mi polecić nie drogi ale dobry monitor full HD aby miał minimum 1 wejście HDMI, podajcie jakieś dobre typy no i cenę odrazu, pozdrawiam.
Żyłkaa napisał: a co do tibii: w brazylii typas zabil swojego kolezke bo mu kasy nie chcial oddac oraz za zabicie jego postaci w grze ;d fotogaleria: http://www.b0g.org/wsnm/article/33053
Jeżeli wydaje mi się że to są te drastyczne zdjęcia o których gdzieś słyszałem to cię pogięło że je tu dałeś ;/
Lazlow napisał: Wszystko spoko, oprócz błędów w dialogach i jako takiej fabuły. Świetnie dobrana muzyka w każdym momencie. Spoko motyw z rekinem. Nie czaje motywu z Tibią. Motyw z Tańczącym Chrześcijaninem rządzi.
Tu chodzi o to co z reklamą w prawdziwym świecie "Help, dla życia bez tytoniu"
Imo dobra reklama ; o ja już tak nie gram jak kiedyś że od rana do wieczora, teraz to włączę bota i wychodzę z domu, bo mi się znudziła a tak to program za mnie gra. Kasa się zawsze przyda, można na allegro wystawić na sprzedaż ; d
A tak to wogóle, grubsza sprawa. Kiedyś jakiś tam ziomek pobił matkę krzesłem bo mu wyłączyła kompa ; o Z tego co wiem bo pisali o tym w gazecie "Całymi dniami przesiadywał w kafejce, jego matka się bała o niego bo wracał późnymi porami to mu kompa kupiła no i któregoś dnia się wkurzyła odłączyła mu prąd a ten ją z krzesła potraktował"
Druga rzecz to jakiś ziom bez przerwy grał w kafejce i po jakimś czasie postać za 2k złotych sprzedał ; o
A co do filmiku to tak jakby pomysł z JJ tam też dwóch ziomów jest ; o muzyka podobna (albo nawet ta sama, już nie pamiętam)
No wiem ale wolałem się upewnić, tak wogóle konkurs powinien rozpocząć się od godziny 16 bo większość z nas była w pracy, szkole a i trzeba było pomyśleć o ludziach co wczoraj poszli wcześniej spać i nie widzieli newsa no ale już się nie będę o to kłócić :yyy:
Swoją drogą zmiany ostatecznej można dokonać ostatniego dnia, czyli jak ktoś to zrobi ma tą najmniejszą szansę na wygraną wtedy? Nie ma znaczenia że wytypował już kogoś pierwszego dnia ?
No to wszystkie obawy moje rozwiałeś, dziś spoko przelicznik x3 (chyba max.) więc wymieniłem szybko te co miałem i wszedłem do gry, tamtych dwóch nie widzę więc czekam na ostatni.
Temat jak chcesz, zamknij a jak nie to zostaw może ktoś będzie miał jeszcze jakieś problemy.
Cytat: Podpowiedzi pojawiają się codziennie 2 lub 3. Dziś będzie jeszcze jedna. Spoko czoko bez nerw Pips ;]
Denerwuję się bo 260 zeta piechotą nie chodzi o tym też nigdzie nie było napisane że podpowiedzi pojawiają się (i znikają z tego co rozumiem) i że 2 albo 3 na dzień, wogóle na ile minut są wyświetlane?
Do tego dochodzi np. szkoła podpowiedzi akurat będą jak kogoś nie będzie i klęską, a pod wieczór może załapie się na ostatnią (a może nawet i nie ;]?) i jak tu wygrać ; o
Czyli mniej więcej ujmując: konkurs dla nołjafów którzy muszą przez cały tydzień co sek klikać F5 aby zobaczyć podpowiedź ; o
I mam nadzieje że podpowiedzi są chociaż 15 minut a nie 5 min :ASDF
Ale wiesz, np. pierwsza wskazówka się pojawi ja nie będę pewny tego kogoś a ktoś już da odpowiedź (bo jest dłużej tu odemnie z wami albo sobie strzeli) i już jest pewny że wygrał, a pips czeka nadal na drugą wskazówkę i dopiero odpowiada jak wie, imo ja bym wolał normalnie losowanie ale wiem że kto pierwszy ten lepszy ;x tylko że jak już mówiłem nie każdy może siedzieć ciągle na kompie aby sprawdzać podpowiedzi i tak każdy miałby szanse na wygraną a tak to tylko pierwsza osoba co odpowiedziała dobrze.
+++ EDIT (04.02.2008 20:19):
Pips napisał: Ale wiesz, np. pierwsza wskazówka się pojawi ja nie będę pewny tego kogoś a ktoś już da odpowiedź (bo jest dłużej tu odemnie z wami albo sobie strzeli) i już jest pewny że wygrał, a pips czeka nadal na drugą wskazówkę i dopiero odpowiada jak wie, imo ja bym wolał normalnie losowanie ale wiem że kto pierwszy ten lepszy ;x tylko że jak już mówiłem nie każdy może siedzieć ciągle na kompie aby sprawdzać podpowiedzi i tak każdy miałby szanse na wygraną a tak to tylko pierwsza osoba co odpowiedziała dobrze.
EDIT:
I mam nadzieje że wtyką nie będzie jakaś osoba co się zarejestrowała np. w 2005,2006 roku i tyle ją widziano na forum tylko ktoś z aktywniejszych użytkowników ; o
Wydałem 100 dolców na wstęp do udziału w konkursie, żadne nowe szczegóły na temat wtyki się nie pojawiają wiadomo już kiedy jakieś info się pojawi? Bo przecież muszę mieć wskazówkę aby kogoś wytypować a w ciemno tego nie zrobię.
Druga rzecz:
Cytat: Punkty obliczane są wg. wzoru: 1 x L, gdzie L to liczba dni pozostałych do końca etapu pierwszego w momencie ostatniego typowania
Czy to nie powinno być na zasadzie losowania? A nie kto pierwszy ten lepszy, bo tak to trzeba siedzieć 24/7 przy kompie, i co chwilę naparzać F5 w klawiaturę aby zobaczyć czy nie doszła jakaś podpowiedź, i szybko wymyślać bo kto pierwszy wytupuje poprawnie ten wygrywa bo z tego co tam pisze to osoba co zrobiła to najszybciej wtedy system ją wylosuje, imo jak tak chcecie aby to na tej zasadzie działało to trzeba by było chociaż ogłosić o której godzinie i którego dnia będą się pojawiać odpowiedzi bo nie każdy może siedzieć przy kompie non stop i wysilać swe szare komórki do myślenia kto jest wtykom i powinno to być na zasadzie losowania z tych osób co odpowiedziały dobrze, imo jak by były ogłoszone kiedy będą podpowiedzi dana osoba by się zmotywowała aby jednak być przy tym kompie.
Ok, ty wolisz odpocząć w ferie a my nie wolimy i co? Nasza sprawa.
Cytat: Cóż, mam nadzieję, że to zdanie dotyczy tylko tego tematu. Bo jeśli wobec przyjaciół też tak się egoistycznie zachowujesz, to szkoda gadać...
No oczywiście że tamatu.
Cytat: Człowieku ludzie kiedyś za ten kraj umierali! A Ty mówisz, że Ci zwisa Polska... Jeżeli nawet tak twierdzisz to nie pisz takich postów publicznie, bo mnie to np. obraża.
Polska jest we wszystkim biedna, w sporcie to samo chociaż teraz w siatkę te złotka ponoć grają, małysz jako tako tam se skacze a w piłce ponoć też się poprawili ale to nie zmienia faktu ze dla mnie ten kraj jest ***owy, a skoro cię uraziłem to sorry.