Don_Luigi napisał: To zainstaluj/pobierz Everest Home Editon. On odkryje przed Tobą Twój komputer. Program jest freeware, więc bez problemu go pobierzesz.
Luigi nie musiałem go ściągać gdyż go mam ;] Info o płycie głównej ale nie wiem na co ci ona ariasz >:C
Więc ostatnio wyszedł update CD i działa na 3,71 M33 no to więc tak plik vcscheatdevice371.prx skopiowałem do X:\SEPLUGINS do game dopisałem linijkę żeby go wykrywało w recovery mode potem topcheats i programming skopiowałem do X:\CHEATS\VCS chyba wszystko dobrze zrobiłem w recovery mode aktywowałem ten plugin no i podczas gry nie ma wszystkich kodów w poprzedniej wersji na 3,03 OE-C były wszystkie kody co zrobiłem nie tak :? gdyż z półowy kodów wogóle nie ma, z góry dzięki za odp.
Edison wypuścił nowego CD do GTA:VCS z numerkiem 2,4 zmian żadnych nie ma poza możliwością używania go na softach OE i M33 Więc już nie trzeba siedzieć na tym starym 3.03 OE-C
No więc zakładam ten temat żeby pomóc osobom które nie mają softu 3,03 OE-C a mają wyższy soft albo oryginalny soft i nie mogą używać CD więc daje tu 2 save do wersji europejskiej z gazem i miną, więc jak chcesz się trochę pobawić to wystarczy to ściągnąć.
kothka napisał: heh, aby odpalic CD w VCS trzeba posiadać po prostu soft OE i ISO danej gry. Jesli masz VCS na UMDeku nie odpalisz za nic cheatdevice'a, poniewaz soft 1.81, który blokuje taką możliwość, jest wymagany do gry w VCS z płytki. innymi slowy - musisz zrobic downgrejdż do 1.5 i wgrać jakiś OE i wszystko będzie ok: znaczy CD bedzie dzialal. ;)
Wiem że muszę mieć OE dlatego niedługo wychodzi downgroade przy pomocy Luminesa I i sie pytam bo nie wiem czy jest sens ściągania gry skoro ją mam, napisałeś to trochę chaotycznie więc tylko odpowiedz na pytanie poniżej.
Z 3,03 OE-C softem i grą na UMD pójdzie mi CD? yes or not
Mam pytanie bo słyszałem żeby móc odpalać Cheat Device'a trzeba mieć ISO bo z grą na UMD nie działa czy to prawda? Pytam się bo niedługo ma wyjść downgroade dla wszystkich softów czyli do 3,50 tylko żę trzeba kupić grę Lumines I
karl napisał: W całej serii GTA nic nie jest Perfect. Spójrzmy też na Phila Cassidiego (jak źle napisałem nazwisko to sory), w pierwszej chwili wogóle go nie poznałem grając w VCS. W Vice City miał iny fryz, ciuchy i wogóle...
A ja jakoś go poznałem i to dobrze ;C
yrpen napisał: Przez dwa lata transformował w inną postać ? ciekawe ;]
Porównaj sobie niemowlaka jedno miesięcznego z dwu letnim dzieckiem różnica jest ;]