rp: 20840 skąd: Vice City
Mam pytanie bo słyszałem żeby móc odpalać Cheat Device'a trzeba mieć ISO bo z grą na UMD nie działa czy to prawda? Pytam się bo niedługo ma wyjść downgroade dla wszystkich softów czyli do 3,50 tylko żę trzeba kupić grę Lumines I
rp: 21709 skąd: Warszawa
heh, aby odpalic CD w VCS trzeba posiadać po prostu soft OE i ISO danej gry. Jesli masz VCS na UMDeku nie odpalisz za nic cheatdevice'a, poniewaz soft 1.81, który blokuje taką możliwość, jest wymagany do gry w VCS z płytki. innymi slowy - musisz zrobic downgrejdż do 1.5 i wgrać jakiś OE i wszystko będzie ok: znaczy CD bedzie dzialal. ;)
rp: 20840 skąd: Vice City
kothka napisał: heh, aby odpalic CD w VCS trzeba posiadać po prostu soft OE i ISO danej gry. Jesli masz VCS na UMDeku nie odpalisz za nic cheatdevice'a, poniewaz soft 1.81, który blokuje taką możliwość, jest wymagany do gry w VCS z płytki. innymi slowy - musisz zrobic downgrejdż do 1.5 i wgrać jakiś OE i wszystko będzie ok: znaczy CD bedzie dzialal. ;)
Wiem że muszę mieć OE dlatego niedługo wychodzi downgroade przy pomocy Luminesa I i sie pytam bo nie wiem czy jest sens ściągania gry skoro ją mam, napisałeś to trochę chaotycznie więc tylko odpowiedz na pytanie poniżej.
Z 3,03 OE-C softem i grą na UMD pójdzie mi CD? yes or not