Chyba sto lat nic nowego nie pojawiło się w tym dziale naszego forum W związku ze zbliżającą się bardzo szybko premierą GTA V chciałbym zaprosić Was do pomocy przy wyborze nowego topu dla strony, który będzie nawiązywał właśnie do najnowszej części serii.
Jeśli macie na oku jakiś screen, który szczególnie przypadł Wam do gustu to wklejcie go do posta (najlepiej jakąś miniaturę, ew. cały screen). Od razu zaznaczam, że najlepiej aby na zrzucie przedstawiony był jakiś ładny widoczek. Tak więc wizerunki bohaterów, pojazdy, etc odpadają. Sami widzicie co obecnie znajduje się w topie, więc możecie kierować się tym w swoich propozycjach. Wybierzemy kilka najciekawszych zgłoszeń, a potem spośród nich to jedno, które na stałe zagości w tle logo strony.
Wśród wszystkich biorących udział w zabawie rozlosujemy upominki w postaci gier PC i dodatkowych punktów. Zapraszam do zabawy!
Ciężki wybór, przejrzałem katalog ze wszystkimi screenami i z ponad 300 naprawdę trudno jest wskazać faworyta. Najlepiej jakby to była panorama całego Los Santos ukazana nocą. Wybrałem 4 obrazki i każdy z nich będzie wyglądać super, ale jednak to co pokazał Rockstar dzisiaj prezentuje się najlepiej.
No więc wziąłem kilka z Waszych propozycji i zmontowałem coś takiego:
Próbowałem też wkomponować jakoś screen z sugestii drezza (faktycznie ładny swoją drogą), ale te skały po bokach trochę przeszkadzały, więc ostatecznie odpuściłem.
Która z powyższych wersji według Was pasuje najlepiej?
A co powiecie na te? Centrum miasta jest bardziej widoczne. Na jednym odbiłem screen w poziomie, a na drugim wszystko jest po prostu powiększone. Nie wiem jednak czy przez to powiększenie całość nie straciła zbyt na ostrości.
rp: 21709 skąd: Warszawa
To samo co Pips, szczególnie, że lewa strona i środek są zakryte przez napisy/avka. Ja bym tylko przesunął minimalnie w prawo te budynki, aby szare pole nie stykało się z budynkiem i będzie gicior. ;)
Popieram Pipsa i Marcina, ten motyw będzie rewelacyjnie wyglądać. Od razu nasunęło mi się pytanie czy byłaby możliwość indywidualnego wyboru topu, bo na ten z V mógłbym patrzeć przez cały czas.