Kurcze mam tylko 1 wolny bilet a 3 chętnych ... | chwila! ok... ide dokupić 2 bileciki... Ale więcej osób nie pojedzie!
P.S = Pakujcie się, 16.10.07 lecimy!(chce ktoś pocztówke z gta4{wakacji}?)
A Mumol ma Geforce 4 65mega MX 400 ... (nie to nie moja,tylko przyczona),a moja to : Geforce 6600GT :D:D::D (cudo jak na serie 6tysięcy!!),Gta na tym chodzi na FUUUUUUUUUUUULL :p
A na starym kompie mam Geforce 2 64mega MX 200... :D
Ja i tak wole GTA SA na PC... pfffffffff... Ty uważasz żę na ps2 lepsze bo masz ps2 i w ogóle wolisz ps2 od PC.Lecz ja wole PC od ps2 i dlateo tak uważam...
no to tyle...(spocony...)
No nie stety Warszawy nie dogonimy xD ale co ja poradze:P Mieszkam w Nowym Sączu,ciesze się że tam się urodziłem :P Powoli to miasto będzie się rozwijać :p A co do miast,to najpiekniejsze to Kraków! :p
eskedej a ty nerwusie niezaczynaj...(LOL o_0 ?!)Co ty gadasz mtz...(JaKo poperiam Cie w 99% procentach :p Bo ja tez tam Jestem xD),no to nie zwykłe miasto ma niezwykły el0 klimat,i jest pr0 i wogÓUle fajne.(tommyPL to chyba twe słowa o_0) , Ale bez JAJ,New Sącz to nie małe i byłe jakie miasto(prawie 100tys mieszkańców:P),jest święto dzieci gór^^^ :p klu screem(Świerczewski go załorzył),Niu Sącz ma dobre szkoły(NAJLEPSZĄ BUDOWLANKE:p),urodziły się w nim nie lada gwiazdy xD , Świerczewski,Jeżowska,CZubówna i ktoś tam jeszcze xD a i teraz miasto ma mega klimat w nocy,MEGA OZDOBY ŚWIĄTECZNE SĄ w całym City!ROBIĄ WRAŻENIE xDDD
Obecnie forum przegląda 135 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 135 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami