:C o_O :OOO ja wcale nie wyglądam źle! Popatrz na siebie... :((( JA właśnie uwielbiam garnitury :O Według mnie to bardzo porządny i elegancki strój, najlepszy na świecie. To lepsze od tych murzyńskich smat ! :O i prosze mnie nie obrażać!!!
Mam to samo na starym kompie(kupiłem nową płyte główną-szit) i mi klawiatura czasem nie dziala przy wlączeniu, musze restartowac PC. Lecz moja klawiatura nie jest podłączona do USB tylko do normalnego gniazda.
Lotron pozostanie przy PS3 chodźby się świat walił, inni przy Xbox360. Dlamnie nie ma to zbytniej różnicy, bo to podobne konsole... Tutaj chyba bardziej chodzi o to kto do jakiej konsoli bardziej się przekonał... W końcu lotron tylko ps ma to przy ps zostanie... uparty lotron...
Lotron będzie w napisach końcowym i początkowych.No i jest fajnie lecz nie zabawnie.. Mumola nie będzie w żadnych napisach bo ne ma miejsca i nie chce być... Post bezsensu i "w ogóle".
Lotron i tak źle myślisz!(wiesz o co kaman)źle źle źle ... jak sięwkurze to Ci to w końcu wytłumacze ...
el0 pr0 i "w ogóle".Sądze i jestem przekonamy że to napewno wyjdzie na DOBRE GTG :)).Warto sprubować zrobić ten konkurs.Obywatele GTG Głosujcie na TAK! : O o_O.To bardzo fajny pomysł ;)
Obecnie forum przegląda 152 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 152 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami