Kraków! Albo Nowy Sącz (ugoszczę was wszystkich). A tak na serio to Kraków! To najlepsze miejsce, bo najwięcej userów mieszka w tej części Polski. A spotkanie mógłbym Ja, JaKo i Tmster zorganizować. To najlepsze miasto!
Ołł je!
Wydarzenie roku na GTG! (a raczej spotkanie).
Tak tak, to nie kiepski żart lotrona ... tylko prawdziwe wydarzenie!
No więc, pomysłodawcą a zarazem organizatorem byłem Ja (Mumol). Spotkanie zorganizowaliśmy u mnie na podwórku przed domem o 15.15, lecz Jakuś przyszedł już o 15.02, a Tmsterek o 15.06 więc zaczęliśmy trochę wcześniej. Pierwsze wrażenia (Mumola), Super! Chłopaki są naprawdę w porządku i fajni. Przez pierwsze 5 minut mieliśmy małe kłopoty z rozpoczęciem rozmowy :P lecz jak już się rozkręciliśmy to całe nasze spotkanie zajęło nam blisko 2 godziny ;] I przerwało je obiad ...
To spotkanie u twierdziło mnie w tym że ta scena oraz osoby na niej są naprawdę wyjątkowe. (yy skąd Ja to znam?)
O czym rozmawialiśmy ? O wszystkim i o niczym (także co nieco na temat lotrona xD), i ogólnie o GTG, GTA, oraz o NAS samych.
Następne spotkanie? Nie wiem, lecz przełamaliśmy pierwsze "lody" i myślę żę dalsze spotkanie będą częste ;] (a właśnie ... w piątek widuje się z Jakiem, na wymiane gier ).
Zdjęcia dostępne u7 nas jakby co :)
Edit by JaKo: bylo spox. w sumie dziwie sie, ze tak pozno jak na warunki, alleeee no! nie zanudzam was
Ja wierze to co tam jest napisane, i nnie twierdze ze pozmieniałeś logi. Ale sądze żę lotron jest zbyt bardzo przywiazany do tej strony, zeby za takie błachostwo odejść...
Zapewne obaj panowie tego nie mogą przeboleć, pogodzą się a lotron wróci.
Filmik świetnie wykonany. Gra zapowiada się wyśmienicie, lecz ... grafika nie jest taka na jaką oczekiwałem. Na teraz ogólnie to trudno oceniać grę, bo jak wiadomo, może to być wersja beta, i do premiery może się dużo pozmieniać.
:) Ogółem 8/10.
Czego nie możecie ? Ja uważam że jest to dobry pomysł, i zycze Ci samych sukcesów! Wątpiłem że ktoś będzie jeszcze interesował się GTA 1 (multi), ale jak widać są takie osoby : ) .
To nie 4000 zł tylko wydatek z rzędu 6000 tysięcy złotych. Telewizor 3000 zł + PS3 2400 zł + 2 gry (około) 500 zł , czyli = wyjdzie nam suma około 6000 tysięcy złotych ... :)
(pomyśleć że mam problemy z uzbieraniem 150 zł ... lotron wie na co )
I proszę nie zazdrościć lotronowi! religia nam tego zabrania.
Obecnie forum przegląda 154 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 154 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami