W tej chwili to możemy spekulować, kłucić się na temat feralnej "budki" itp. Sądze żę ten problem zniknie (i nie tylko ten), wraz z pojawieniem się nowego MTA lub SA-MP.A jeśli chodzi o rozmowy na temat atmosfery, to zgodzę się z słowami SDR :
"w pierwotnym założeniu gtg.clan miał zrzeszać ludzi mocno powiązanych ze stroną i lubiących grać online"
Nie zawsze klan musi być najlepszy w tabeli, ważne jest to aby klan był najlepszy w sercu gracza i żeby czuł się nim jak w rodzinie ... Mumol
Witam...
Jak zresztą widać, Ja i nie tylko Ja, bo i moi wierni konpani (a zarazem wspaniali kumple i przyjaciele z klanu) są nie zadowoleni z tego co się ostatnio dzieje w GTG.CLANIE.Świetna, radosna i miła atmosfera która prawie zawsze panowała w naszym klanie (przynajmniej w początkach klanu), zmieniła się ... Niestety na gorsze. Jak dobrze wiemy, około miesiąca temu zaczoł się nabór nowych graczy do klanu, no i niestety była to troche nie przemyślana rekrutacja. Nowo nabyci gracze, zachowują się bezmyślnie, nieodpowiedzialnie i Chamsko. Co sprawia że oni są głównym powodem tego kryzysu w klanie. Oczywiście nie jest to wina wszystkich nowo nabytych graczy, lecz kilku, niechce ich teraz typować.Pragne dodać żę również nie podoba mi się odnoszenie do siebie wzajemnie (wyzywanie itp.), szczególnie do starych, doświadczonych, dobrych i miłych graczy, czyli Nas( lotron wiesz o kogo chodzi). Dlatego proszę was nowi gracze, zmieńcie się, a ty MAacin postaraj się zmienić atmosfere klanu na lepszą.Naprawdę szkoda by było aby w tak świetnym klanie stało się najgorsze ... (rozpad).Postarajmy się to zmienić!
Podpisuje się :
Zawsze wierny, oddany i kochający GTG.CLAN , Veteran :
Mumol
Mojego sąsiada też nie raz oszukali w silverze ... hmm... jeden z moich kumpli dał kompa do naprawy (do silvera) i mial w CD-romie oryginlną gre, zapomniał wyjąć, po powrocie PC... gry nie było ... Tmster, osobiście to polecam Sferis.Idź do nich z tatą i zrób awanture ! :)
Piotr Mur :
Nick : 8/10 - krótki i na temat ... : O
Avatar : 9/10 - :)) bardzo fajny.
Podpis : 7/10 - multimedialny :)
User : 9/10 - Miły, porządny i świetny user. :)
Jako :
Nick: 8/10 - oryginalny : O
Avatar : 8/10 - ładny graficznie i w ogóle ładny.
Podpis : 10/10 - bardzo ładny obrazeczek...
User : 9/10 - : ) Nowy Sącz czyli : ), a tak pozatym malo Ciebie znam. :)
JA swą przygode w SA-MP zaczołem w wakacje 2006, konkretnie w LIPCU, kilka dni po załorzeniu klanu GTG.Po czym do niego dołączyłem.I tak siedze w nim aż do teraz nie zagrając w ani jednej klanówie :O.Z początku błąkałem się po oficjalnych serverach, a teraz to głównie siedze na GTG lub n1, n2.Przeważnie gram FBI.To tyle.(lotron -> :C)
Skandal! O nowym Sączu zapomnieli :C W koncu 8 marca otwarcie mediamarkt :C Tmster, Jako jedziemy do Krakowa!!Zdać relacje lotronowi z naszej wizyty! : ) nie no... zadaleko ... pomyśli się ...