Cubus,czemu zboczony??:p zależy co (l) przedstawia na zdjęciu:p dupe czy .... :***
A propos klanówy, to wygramy(jak zwykle,bo mój genialny umysł tak mówi xD)
o_0 ale jestem roztargiony.Patrze na ten temat i patrze.Widze żę nikt nic iepisze.A tu teraz się zorentowałem że są już 3strony w temacie!!!(a ja jakbym był slepy niewidzialem xD).Ok mówiąc na temat.Kto zastąpi mtz(zgłąszam się .....lol wsumie moje szanse są nikłe).A i zapomniałbym wczoraj na servie było MULTUM moich klonów..... o_0.A i załoze się żę klanówke wygramy.Mamy dobre umiejętności w obydwóch broniach. xD
xD Stronka nawet nawet nawet ładna."BUT" niepodoba mi się rozmieszczenie tych kolumn działów,i przez to niemoge się połapać co jest gdzie 0_o
A i te literki mogłby być bardziej wyraziste ,czytelne.
(Wszyscy tak potobie jadą,ale ja powiem żę chciałbym takie coś stworzyć xD ,jak narazie to jest nieosiągalne ....)
Ocena: 5/10 :*
hmm... e no co wy.Popatrzcie na jego łysinke :P
Przecież SA jest w latach 90 a VC 80 (dobrze mówie), to skąd by mu nagle urosło tyle włosów??(moze używał ERVAMATIN POWER! :P)
JEśli chodzi o CSS to nieznalazłem dobrego poradnika.A PHP ucze sie z ksiazeczki(kosztowala mnie az 11zeta!)Biblioteczka Komputer Swiat,"programowanie PHP".Chyba juz w sklepach jej niema ...
Ej ziomki .Chcialbym powiedziec,ze to jest moja 1rwsza strona www (zrobiona na notatniku).Wiem ze to nieidealne,ale tak to jest jak sie stawia poczotki.Wlasnie z tym CSS jest u mnie kiepsko(troche go niepojmuje).A w tej chwili ucze sie PHP(fajna rzecz).A co do tego ze jest o Quake 3 , to niemialem o czym pisac ,dlatego dalem o tym,tak na odpieprz :P
Heh.Jak narazie w swiecie stron www stawiam 1rwsze kroki.Wsumie oceńcie ją sami :p
(P.S.:Zdjęcie główne niejest ąz tak ładne,ale żęby było fajniej dałem takie :P, a i strona nie jest dokończona:p)
Żyłka a ty czemu taki nerwowy??Trza to sprostować, ja nienosze dlugich wlosów(i nigdy ich niemialem,i niebede mial),a i zapomnialbym ja nie szatanista.A chcialbym jeszcze przypomniec ,ze w powyzszej wypowiedzi (jak juz napisalem)niemialem zamiaru nikogo urazac.Pokarze swą twarz jak uda mi sie skolowac aparat cyfrowy.
(a propos,nawet gdybym mial dlugie wlosy,to bym tak niepisał,czeba myslec logicznie...)
elo :p bez obrazy dla każdego kogo wymienie,ale mówie co sądze(niechce nikogo urazić).Jak widze kogoś w długich włosach,z szatanistyczną miną(jak potwór!),to aż mi jest zle(okropny widok) , i mam ochote spalić te włosy.A propos ,to według mnie , najnormalniej wyszedł toni c. :p
(a propo mojej fotki,niemam,because nieposiadam cyfrowego aparatu)
A ja bym chciał aby nowe GTA było rewolucją godną jak GTA 3 :d :gta:
heh,fajnie jak by było to tamto:p but cza pomyśleć czy te wymogi poszlyby na naszych PC-tach, i czy to by było realne w zasięgu programistów R*. :P hihih
Nom a jeśli mialoby byc wiecej tych misji,to zeby niebyly byle jakie,nudne i nieciekawe(poprostu zrobione tak zeby byly).Juz wolalbym mniej ale swietnych i bardzo ciekawych.:d
Obecnie forum przegląda 139 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 139 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami