A teraz zastanówcie się kto to odkrył ? No kto ?
Tak, to zawsze czujny Mumol!
btw. lotron, o tak z tym się zgodzę, GTG6 pasowałoby akurat w tym momencie gdyż IV coraz bliżej, a GTG5 ledwo się trzyma kupy :))
Adis96 - "96" To ty się wtedy urodziłeś ? :C
:O Ja wtedy jeździłem na składaku... aż trudno mi pomyśleć i uwierzyć że te roczniki zaczynają pojawiać się w internecie ...
Ogółem to sądzę że jak to zwykle 3 trailer ukazuje najwięcej i tak też jest teraz. Dużo ciekawych animacji, efektów między innymi wybuchów, ciekawych scen, momentów.
Jestem naprawdę zadowolony.
A swoją większą opinie mam nadzieje przedstawię w analizie : )))
EDIT
Dla tych co nie rozumieją ...
Panowie z R* zorientowali się w porę że ich boxart ma pewne nie dociągnięcia dlatego też postanowili go odświeżyć poprawiając drobne szczegóły, szczegóły nie widoczne dla zwykłego śmiertelnika. I właśnie wam - zwykłym śmiertelnikom służy moja analiza.
Trochę głupi tytuł, ale ilość znaków nie pozwalała mi na bardziej sensowny.
Ok, chłopaki do rzeczy. Otóż nudziłem się ... ;x
I ... postanowiłem przeanalizować z aktualizowany oficjalny boxart GTAIV i wyłapać różnice pomiędzy tym starszym a nowszym.
Zrobiłem to w formie screenów na ... paincie które zamieszczam poniżej :
Aaaa i klikajcie na te miniaturki, gdyż wtedy będzie wyraźnie widać zaznaczone przeze mnie różnicę.
Ja powiem tyle, popieram w 100% Zapalnika.
Pamiętam jak grałem w STALKERA na minimum grafie, wyglądała ona jak gra z przed 5 lat, no i dzięki temu jeszcze tego samego dnia poszedł w kosz.
To jednak ma duży wpływ na grywalność gier. :))
Bierz to, bierz to! : VW
Inny kolor, lepszy stan. W środku odpicujesz auto, dużo przestrzeni, z tyłu możesz zrobić fajny kącik. Laski na to lecą, WAWA jest Twoja!!!
Jacek 15:52:01
Cześć
lotron 15:58:08
co
lotron 15:58:12
czego
Jacek 15:58:16
nara
lotron 15:58:42
czesc
Jacek 15:58:56
co tak agresywnie?
lotron 16:00:08
bo tak
lotron 16:00:10
czego chcesz
lotron 16:00:26
mowilem, zebys sie juz do mnie nie odzywala wiecej wczoraj w szkole
lotron 16:00:28
nie??
lotron 16:00:32
suka.
Jacek 16:00:46
y? ...
lotron 16:00:56
o ***a
lotron 16:01:00
to ty mumol!!
lotron 16:01:02
sorry.
Jacek 16:01:03
; dddddddddddddddd
Mam ten sam dylemat co sicilian. Zbieram zbieram kasę już od około pół roku, ale w ostatnich dniach napadły mnie myśli, podobne jak siciliana. Dużą rolę gra tu szczególnie cena, i to jest jeden z głównych problemów ...
Poczekam do świąt i zobaczę jak sytuacja będzie się przedstawiać.