Do Nowego Sącza masz HAMIE przyjechać!!DO SĄCZA!!!!!do Krakowa nie chce mi sie jechac o_0 CIĘŻARÓWKA!SŁYSZYSZ!!DO SĄCZA MASZ PRZYJECHaĆ(wtedy JA ,tmsteri JaKo sobie lukniemy hihiih xD)więc lepiej przyjedz!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... MASAKRA!!AŻ CHCE SIĘ KUPIĆ(NAPRAWDE)TYLKO Z KĄD KASE Z KOŁOWAĆ NA TV I KONSOLE ?? =[ xD MUSZE TO MIEĆ!! jasny gwint!równiez sie zakochalem w tym cacku xDDDDD
Ja osobiście w wakacje kupiłem Biblioteczke Komputer Świat "Programowanie w PHP Poradnik dla webmasterów".Koszt 11,80 zł . YY to jest książeczka dla początkujących amatów.Więc jak nie masz doświadczenia to POLECAM !(nie wiem czy już jest na sprzedaży o_0 )
ohoho... to wnosi nowe FAKTY!!Tak tak nie mylicie moi wierni zaniedlugo wystartuje 3 odcinek!! NIesamowitych przygód dedektywa Mumola!Żeby was pocieszyć... zROBIMY FILM!!nie nie nie nie mylicie sie xD takie są fakty.Ten wolf to przez kawał kupy xD hihihi to ostatnie zdanie bylo jakis takie nie mawe o_0 oki fajnie jest,jazda jest ,niech dalej lotron on z tobą gada bo to ciekawe i moge robic kolejne odcinki xD
Prze kolo xD Podobny z charakteru do mnie,ale przyznam... Nie znam go o_0 bynajmniej pod tym nickiem ... Heh prze dziwny... ale mam jazde xD POZDRO DLA CIEBIE Wolfie(chodz Cie nie znam xD)^^^^^^^^^
Serce mówi żę Xbox 360,ale rozum że PS3 ... o_0 a DUPA! nie mam tyych konsol(raczej nie będe mieć,moze w dalekiej przyszlosci...) dlatego nie obchodzi mnie to za bardzo xD o_0 ...
Taka "se" ta mapa.Ja bym wolał żęby zrobili jedno,dwa miasta,ale wyrąbiste,klimatyczne,idealnie dopracowane,a nie meeeeeega obszar na którym gówno jest i jest na nim pełno błędów.Co mi po terenie?Wole mały teren a porządny!To by napewno poprawiło reputacje GTA 4 (o ile można to tak nazwać:P) xD
Pomysł fajny... ale czy wypali iczy wogule to powstanie ... NIE WIEM.Hmmm... każdy (prawie..) ma marzenia o tym zeby zrobic swoj nie powtarzalny servis,cos cudownego,w myslach jest to piekny widok,lecz kiedy zaczniemy myslec tak logiczniej,to jest pewien problem czy to wogule wypali,i czy damy rade temu podołać...hmmm... jest to trudna sztuka(chyba).Ale dosyćtych herezji... Jakby Co mógłbym Ci JAro w czymś tam pomuc o_0 ... A co do nazwy to : Multi GTA . :p (sry za błędy)
JA tej bitwy niezaczelem... A POTEM MACIE JAK ZWYKLE DO MNIE PRETENSJE!!!PO CO SIE ODZYWACIE JAK NIECHCECIE POMOC!!CHYBA WYRAZNIE NAPISALEM ZEBY PISALI CI CO CHCĄ POMUC!!!
Wiecie jaka jest prawda?! JAKBY MTZ,LOTRON,GRZES lub jakis inny red,by chcial to nakręcic, TO KAZDY BY CHCIAL POMUC!!ZA FREE KAZDY BY LIZAL DUPE I SIE LASIL!!!WIEDZIALEM ZE TAK BEDZIE!!PORADZE SE Z TYMI CO CHCA MI POMUC ,NIECHCECIE TO NIE PLUJE
NA WAS!A TFuuuuuuu
Niepodniecam się nową cześcią ,tylko uważam ze to dobry film,który mozna zrobic na GTA(a jak się wam niepodoba ,to zaproponujcie moze inny),i prosze o wypowiadanie się czy pomozecie :p
A jakiej oczekujesz nazwy ??Grand Theft Auto: Tokyo Drift nie jest nazwą oryginalną?? o_0 OK,dzięki dla tych co do tej pory się zgłosili,i czekam na kolejne(licze na was!):P