Mumol szuka ekipy do el0 filmu · napisany: 07.11.2006 18:47
|
Elo!Tak jak w temacie napisałem,poszukuje ekipy do pr0 el0 mega Filmu pod tytułem: Grand Theft Auto: Tokyo Drift .Zapewne wielu z was po przeczytaniu tytułu filmu już się domyśla o jaki kąkretnie film chodzi :P Jest to poważny projekt,i podchodze do niego poważnie.Dlatego też Bardzo poszukuje Ekipy do tego filmu,pomocy przy jego tworzeniu.Mianowicie dużo aktorów i pomoc w reżyserce , a szczególnie przy montażu filmu.To nie bedzie jakaś sieczka,przecietny film, tylko będzie to jeden z najlepszych Filmów jakich do tej pory powstały za pomocą GTA ! Dla chętnych do pomocy mam również nagrode(niezdradze jej jeszcze :P ).Dlatego Apeluje,serdecznie was prosze użytkownicy GTG pomóżcie mi przy tym ambitnym projekcie!Prace planuje raczej na weekendy(z racji tego że jest więcej czasu)!A i na koniec dodam,że jest to bardzo realne do zrealizowania, mam już wybrane kilka scenek,podkład muzyczny itp.
Pozdro!
Jak do tej pory mam chętnych: Jaro,Tmster,Sicko ...(czekam na reszte,i dzięki tym co się zgłaszają) :p
|
'Taki mały, a być czarownik' · napisany: 05.11.2006 14:08
|
Na początku powiem żę zgadzam się z wypowiedziami Wafla I SDR-era.Większość niestać na PSP wymyślone od tak.LCS I VCS grafą nie wybijają się aż zabardzo,dodatki są denne,typu : dodania nowej broni itp. niewnoszą nic nowego,stają się częściami robionymi dla zysku,tak jak tomb rider(co z tamtych części wyszło sami wiecie).A jak już robią te nie potrzebne serie Stories,dla zysku,to niech dadzą je na PC wkońcu na tym by najwięcej zarobili.Lepiej niech R* robi jakąś serie co pewien czas np. 2lata wtedy z wielką niecierpliwością czeka się na nową serie która odnosi sukces.Przypomina mi się czas oczekiwania na SA,każdy nowy nius był na wage złota,każdy ekscytował się tym co będzie ,jak będzie wyglądać.Dobrze przynajmiej że GTA4 będzie kolejną serią grzechu wartej xD na bank będzie to przełomowa część i warto na nią czekać.Dlatego LCS i VCS są zupełnie nie potrzebne.Psują klimat tamtych części , jej klimat i wartość.To tyle.
|
Rewanż z RSAH · napisany: 13.10.2006 23:08
|
Heh , Ja dzisiaj miałem Pingi po 300 400 i dało się grać.Pózniej Pingi powróciły do normy.
|
Rewanż z RSAH · napisany: 09.10.2006 21:41
|
Me too.POwodzenia chłopaki(chłopcze mumolu ... xD) no i czego se życzycie:P lotrona niema ://////
|
Bigfoot i Leatherface! · napisany: 08.10.2006 09:30
|
HAHHa ,świetne filmiki :P można się przy nich niezle uśmiać xD
|
Sterowanie! · napisany: 07.10.2006 07:41
|
Moze tam czeba ustalić żęby pedał gazu był i na tommego i do samocodu(w opcjach sterowania).ale to chyba.
|
Triatlon :O · napisany: 05.10.2006 17:51
|
Życzę wam powodzenia na klanówkach! Obyście wygrali(trzymam kciuki).
|
Ulubiony admin/red! · napisany: 04.10.2006 17:59
|
... JA czyli Mumol i jego durne wypowiedzi .... =[
Przepraszam,że Cie obraziłem... postaram się aby to się nigdy niepotwórzyło,sorki wiem niepowinienem komuś ubliżać.. sry
|
Ulubiony admin/red! · napisany: 04.10.2006 17:51
|
LOl lotron,nieszczerzę zębów,bo wyglądasz jak KUPA(bez obrazy)a te mini(hahha)wąsy.. a fuj xDDDDDDDDDDDDDDD(lotron niewkurzaj sie,to jest poł zartem,pol seriod xD :P)
Ja głosowałem na Toniego xD
Toni to przytobie SUPERMAN!!Nikt niepodrobi toniego xDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Ulubiony admin/red! · napisany: 03.10.2006 20:16
|
NIe wyglądasz jak debil,tylko naprawde SPOKOOO!!na każdym zdjęciu ,naprawde :P
|
Ulubiony admin/red! · napisany: 03.10.2006 20:01
|
hmm....lubie prawie wszystkich(niektórych nieznam).
Zrobie podobnie jak zapałka,czyli krótki opis o pojedynczym redzie/adminie :
SDR - Człowiek geniusz,no cuż tu mówić,twórca GTG,a tak nawiasem,to bardzo sympatyczny człek,fajnie się znim rozmawia ,naprawde xD
MTZ - człowiek luzu... niezabardzo go znam,ale myśle żę to fajny człowiek,dobrze gra w SA-mp(chyba o_0),i pisze bardzo fajne newsy xD
Lothronik - hmmmmmmmmmm .................................................
dziwny człowiek...(xD) czlowiek,nieobliczalny,ma poczucie humoru,i pisze super newsy xD(ogólnie dobry kolo) ihihi
Snooorek - Admin,niezabrdzo o nim wiem,ale wiem ze to admin,i pisze dobre aarty itp.
Grzesiek - z tego co mi wiadomo bardzo sympatyczny RED xD hiihih
Turbo Diesel - nieznam ,chyba lubi motory xD
Lion - lew... równiez nieznam...chyba on lubi motory(sam niewiem)
Jako - SPOKO ZIOMMMMMMMMM,BO Z NS, czyli NAJLEPSZY !
tommypl - SUPER GOSC(naprawde go lubie)swietnie sie znim rozmawia!!LUBIE GO NAPRAWDE!!!!!!!!
TONI!!!!!!!!!! - SUPER ZIOM!!JAK WIDZE JEGO ZDJECIA!!TO MAM USMIECH NA CALE USTA!(zwłaszcza z tą gitarą ,wygląda jak pszczułka majaXDDDDDDDDDD)PRZE ZARABISCIE WYGLADA!SUPER ZIOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJLEPSZY RED!
|
Taktyka. · napisany: 02.10.2006 14:51
|
(mogą się wypowiadać rekruci?).Ok no więc :
Plusy:
+ Dobrze jedze samochodem,i wszelakimi pojazdami o_0
+ Dobrze gram w bliskich spotkaniu z przeciwnikiem xD
+ Lubie mucić z ukrycia O_0
+ Jestem sprytny i zwinny(do zadań specjalnych) Łoł (inaczej mumol=człowiek akcji,komandos,jednostka specjalna)
Minusy:
-Krew mnie zalewa jak zgine ...
-W pojedynku np.4vs1(czy jestem sam),niewiem co robić(w kogo szczelac),i czesto gine(no bo jak przezyc xD).
-Jestem rekrutem
-Czasem sie denerwuje przy wiekszych rozrubach(i moge czasem swego poszczelic,jak mi wleci w celownik xD)
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........Jak sobie cos przypomne do dopisze.A i mowilem,mowilem zeby zrobic taktyczny trening a nie sieczke....(woleliscie miec sieczke) i co ? i mamy skutki...
Ok to tyle.
|
Pokaż swoją twarz · napisany: 01.10.2006 21:43
|
hmm...cubus ,niewygląda mi na szatana xD(normalny wygląd xD)
|
Rewanż ze S.T.A.R.S. · napisany: 30.09.2006 22:33
|
maysta,bredzisz.Bo nikogo nierozwalalem z mosntera,tylko jedzilem i trąbiłem.
|
Rewanż ze S.T.A.R.S. · napisany: 30.09.2006 22:13
|
Ja jako jedyny rekrut przychodze na kazdy trening@!!!!
|
Rewanż ze S.T.A.R.S. · napisany: 30.09.2006 15:14
|
Ja mam z tym problemy troszku xD,nieumiem z takim wyprzedzeniem szczelać,aby każdy szczał trafił w ziomka(w 100%centach).I daltego to jest główny błąd w tej grze,żę szczelanie jest do DuPy.Możę w następnych wersjach to zmienią.
|
Rewanż ze S.T.A.R.S. · napisany: 30.09.2006 08:17
|
TA RACJA.Treningi są potrzebne,zwłaszcza te taktyczne,zespołowe,a te co zawsze(zwykła sieczkarnia).Naprawda warto zrobić trena(lotron przemyśl to).:P
|
Rewanż ze S.T.A.R.S. · napisany: 29.09.2006 14:44
|
Masakra bezemnie =[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ buuuu
|
mtz szaleje · napisany: 29.09.2006 12:51
|
niemieli czego zapelnij w robryce wiadomosci na onecie,i napisali taki badziewny news :P
|
To NIE JEST sdr · napisany: 26.09.2006 12:35
|
Tylko was dorwe na SA-MP to wam łby odszczele z deserta xD
|
To NIE JEST sdr · napisany: 25.09.2006 14:45
|
Eeeeeee.Nieśmiejcie się z SDR-a.On wygląda poważnie i na inteligentnego człowieka.A i dokończe notke:SDR kiedys wroci,bo teraz niema czasu na GTG.... o_0 lol :p
|
To NIE JEST sdr · napisany: 23.09.2006 19:51
|
o_0 to jest SDR?! Niewiedziałem że ma brode.
|
|