Żyłkaa napisał: ja na obliviona mam za slabego kompa :(
to teraz kazdy niech sie pochwali czy oblivion u niego poszedl.....
Gra musi mieć smaczek główna postać powinna być:
albo agresywna do innych albo kimś kto odwala brudna robote i nie ma odwagi sie postawic, wtedy wiadomo ze koncowa fabula gry to bedzie odegranie sie na kims tak bylo w przypadku SA, a i w GTA3 też bo przeciez nasz niemowa zabil Cataline, a chyba dobrze wszyscy wiemy jaka ona byla.
moze bylo by i fajnie ale już takie odgrzewanie nudzi szczególnie jak ktos jest fanem gta i nie ma PSP to tylko krew buzyje (glupio to brzmi fan gta ktory nie ma PSP zeby pograc w LCS i VCS)
Powinni bardziej sie skupic na GTA4 i dopracowaniu go pod kazdym wzgledem
hmm odgrzewany kotlet znowu ? Jednak lepiej by bylo gdyby R* sie skupilo na stworzeniu doskonalego GTA4
Moim zdaniem to juz bedzie przesada próbwać podgrzać SA !
Cytat: Ta gra nazywa sie mimo wszystko "grand theft auto", a nie "zadbaj o swoj samochod".
No ale czy w jakims filmie jest ze koles wychodzi na ulice podchodzi do pierwszego lepszego auta na drodze, przestawia zeby kierowcy z buta wywala go i jedzie ? Troche realistyki, zeby chociaz samochody z parkingu brac :)
wogule dla mnie GTA zawsze kojarzy sie :
Rozwalisz auto i idziesz po nowe, najlepiej z ulicy.
R* powinno zadbac o to abysmy mieli "wlasne"auto o ktore bedziemy dbali a chodzby mala rysa wywola furie u bohatere, wtedy gra nabrala by realiów a podczas jakiejs akcji klnął by przy każdym mały draśnięciu nie mówiąc nic o przywaleniu w coś. Po prostu troche realiów.
no to by wychodzilo ze mial by i tak za malo latek zeby w VCS wystapic. Czyli nigdy sie nie dowiemy kto zgnębił Clauda.... chyba ze R* nie bedzie mialo co robic. . . .i cos wymysli
to teraz wiem dlaczego nosze okulary :P
A moze w GTA4 sie wyjasni dlaczego nasz bohater jest niemową.
(jeszcze VCS nie ma i nic nei wiadomo a ja juz o 4 mowie)
Zaraz zaraz akcja VCS dzieje sie w latach 80. Na moje oko Clude w GTA3 ma 30-35 lat wiec sobie policz ile by mial w VCS :P moze ktos go zgnebil jak byl dzieckiem xD
No ale w GTA2 i GTA1 i GTA Londyn to wogule byly zmiksowany glosy przez telefon więc sie wszystko składa w jedną całość R* nie miało kasy, albo Catalina mu coś zrobiła bez wnikania co. Sami dobrze wiemy ze w SA zaciągneła CJ do łóżka a poźniej machała do niego pistoletem (czy odwrotnie)