rp: 8322 skąd: England
moze dlatego ze wygrywal wszystkie wyscigi i nagle przychodzi "jakis tam" CJ i nagle Claude przegrywa... i zaniemowil... (btw. jak Claude mogl przegrac z CJ'em jezeli w/g fabuly CJ ciagle rozwalal samochody...)
Nie wiem jak mozna rozwalac samochod i jezdzic jednoczesnie szybko... (w koncu PO wyscigach CJ idzie do szkoly jazdy [paranoja IMO]) albo ktos umie dobrze jezdzic albo go wysylaja do szkoly bo kiepsko jezdzi... :O
peter - to nie do końca szkoła jazdy - to szkoła jazdy ekstremalnej [z tego co pamiętam] i zauważ, że CJ nie wykorzystuje [prawie nigdy] umiejętności ze szkoły jazdy w wyścigach :)
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
wogule dla mnie GTA zawsze kojarzy sie :
Rozwalisz auto i idziesz po nowe, najlepiej z ulicy.
R* powinno zadbac o to abysmy mieli "wlasne"auto o ktore bedziemy dbali a chodzby mala rysa wywola furie u bohatere, wtedy gra nabrala by realiów a podczas jakiejs akcji klnął by przy każdym mały draśnięciu nie mówiąc nic o przywaleniu w coś. Po prostu troche realiów.
yyy... ja jezdze tak ze uwazam zeby nawet nie drasnac wozu... a jak drasne to klne WRAZ z CJ'em btw. zrobilem moda ktory zmienia colision multiplier (czy jak to sie pisze ;p) na taki ze po jednej czolowce samochod sie pali... (dodatkowo dodalem jeszcze 5 razy mocniejsze bronie) i tak przeszedlem cala gre do Riot (nie chcialo mi sie juz odbijac tych dzielnic ;)) ... to wyrabia dobry sposob jazdy... (zagrajcie sobie tak... warto... przy okazji wczesniejsze proste misje nagle robia sie trudne ;p)
PS. probowalem identycznie z GTA3 ale glupio sie zrobilo jak ktos pomyslal zeby strzelic z shotguna w woz ktorym jechalem...
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Cytat: Ta gra nazywa sie mimo wszystko "grand theft auto", a nie "zadbaj o swoj samochod".
No ale czy w jakims filmie jest ze koles wychodzi na ulice podchodzi do pierwszego lepszego auta na drodze, przestawia zeby kierowcy z buta wywala go i jedzie ? Troche realistyki, zeby chociaz samochody z parkingu brac :)
ta minimodyfikacja powinna sie w najblizszym czasie pojawic w downloadzie GTG...
a tak offtopic - mam pytanie bo sie skapnac zabardzo nie moge... kto na poczatku GTA VC mowi cos takiego jak "so we have a deal my friend hahaha"? V.V.?
Chyba rozgrzany do czerwoności. Zresztą, mamy tu taki jakby ,,paradoks'', bo brak charakteru Claude'a nadaje mu wyjątkowego charakteru. Może R****ar chciało, żeby tak było? Albo żeby gracz sam kreował wizerunek Claude'a? Ciekawe.