rp: 8322 skąd: England
na pewno wie i moze jest nigga... skad wiesz... Europa sie otworzyla...
btw. Mtz... mozesz mnie nie przezywac od różdżki? (bo zmienie nicka jak mnie wkurzycie i potem polowa GTG przez najblizszy miesiac nie bedzie wiedziala kto jam zacz xD)
rp: 8322 skąd: England
tak Lothornik, albo go Bóg za czyny pokarał... anyways... może jest niemową i dlatego pracuje sam... (i pewnie pracował sam, aż spotkał Catalinę i ... pewnego razu przy napadzie na bank...)
PS. Mtz... Ty jak cos wymyslisz...
Imo to rockstar chciał zrobic taką postać ,a nie mial jeszcze w planach serii skladajacej sie z pieciu (Szesciu z advance) czesci. GTA III to bylo takie bardziej badanie rynku - Wielu narzekalo, ze trzeba grać czlowiekiem, ktory urodzil sie bez osobowosci, imienia i glosu (Wtedy tak myslano :*) i rockstar w nastepnej czesci dal juz postać z przeszloscia..
niemowa moze przeciez pisac :P a co do tego ze rockstar nie mial hajsu na jego glos... przeciez to bez sensu, w grze jest sporo ciekawych glosow ktore jakos by pasowaly do clauda. moze to odkryja w vcs, a o ile jego mala rozmownosc jest spowodowana tym ze go bili to moze bedzie misja ze musimy ***ac clauda ;d
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Zaraz zaraz akcja VCS dzieje sie w latach 80. Na moje oko Clude w GTA3 ma 30-35 lat wiec sobie policz ile by mial w VCS :P moze ktos go zgnebil jak byl dzieckiem xD
to teraz wiem dlaczego nosze okulary :P
A moze w GTA4 sie wyjasni dlaczego nasz bohater jest niemową.
(jeszcze VCS nie ma i nic nei wiadomo a ja juz o 4 mowie)
gta4 zamyka poprzednia trylogie i otwiera calkiem nowa serie gta w zaden sposob nie zwiazana z poprzednimi odslonami gry ;s co do clauda, w gta3 ma 25lat max
no to by wychodzilo ze mial by i tak za malo latek zeby w VCS wystapic. Czyli nigdy sie nie dowiemy kto zgnębił Clauda.... chyba ze R* nie bedzie mialo co robic. . . .i cos wymysli
Obecnie forum przegląda 216 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 216 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami