nie tylko gtg przezywa taka chwilowa pustke na forum :p GTAFilms tez jest puste. Kiedy strona powstawala bylo pelno tematów, a teraz kilka tematow ciut wiecej jak na gtg :P
ale nie mowmy już wymarło bo to jest zbyt ostre. Lepiej brzmi chwilowy brak aktywnosci userow.
Zobacz ile korzyści:
wywalenie złych programistów=zostaną sami najlepsi
bardziej realistyczna gra = większa grywalność= większe dochody dla R* i motywacja do tworzenia nowych GTA :P
dobra to teraz pytanie o VCS
czy ten system celowania jest dobry czy zły ?
Lepiej by było jakby skakał do wody z wysokości i sie zabił przeciez przy takiej prędkości tafla wody jest jak beton. Po takim skoku tylko plamka by z niego zostala.
R* powinno testować jak sie zachowa czlowiek w różnych sytuacjach xD
tommypl zrób test z CJ. Miej full życia tyle ile masz po skonczeniu fabuly lub jezeli masz 100% gry. Wejdź na ten budynek w LS gdzie jest spadochron i wyskocz bez spadochronu i zobaczysz efekt. Zostanie troszke zycia. A jak wyskoczysz ze spadochronem i nie otworzysz placek (juz zapewne ktos o tym pisal)
spójrzmy na sytuacje od strony GTA4. O co mi chodzi ?
Ano gdyby R* rzuciło prace nad LCS i VCS to zaczeli by robić GTA4 co by przyśpieszyło prace o kilka miesięcy, premiera byłaby wcześniej, R* zarobiło by więcej wydajać GTA4 na PC PS2 i 360, my moglibyśmy się poślinić nową fabułą.
Powiem szczerze, że zazdroszcze posiadaczom PSP i PS2, bo sam nie mam, ale nie twierdzę, że seria Stories jest do dupy, wręcz przeciwnie. R* po tych wszyskich procesach musi zarobić kase, żeby znowu ją zainwestować w GTA4 (pensje dla panów z R* i inne badziewia) więc jeżeli seria Stories by jednak nie wyszła to R* mogło by mieć problemy finansowe przez które nie wyszło by GTA4
Ja stosuje metode UWAGA tj
wrzucam opis na gg ze wyrzucam cos przez okno mojej willi, a po chwili pod chata stoi chmara sępów która czeka na olśnienie z góry (nie gwarantuje powrotu)
Dzisiaj po obejrzeniu paru zabytkowych stuntow z GTA3 postanowiłem troszke sobie pograć.
Miałem pare zabytkowych save'ów więc odpaliłem je i jazda.
Jadądz przez LC w szczególności przez Chińską dzielnice i trenton poczułem taki dreszcz a później żal. Przypomniały mi się czasy kiedy grałem w GTA3 a poźniej w VC. Gdy brałem miję od Toniego, poczułem chęć zagrania w PSP którego nie mam.
GTA3 moim zdaniem jest najbardziej klimatyczną częścia. Jak to powiedział Wasyl
Cytat: szare samochody, szarzy ludzie, szare miasto
szara rzeczywistość
VC natomiast jest takie kolorowe jak z bajki czego nie można powiedzieć o LC.
....
jeśli chodzi o kopię zapasową:
Możesz wykonać ją tylko wtedy kiedy posiadasz oryginalną wersje oprogramowania. Można również ściągnąć identyczny program z internetu (też jako kopia i też tylko wtedy kiedy się ma oryginał)
czytałem w komputer świecie :]
No to ja też w jedynka grałem u brata Kiedy już miałem swojego kompa dwójka była niezla jazdą. A kiedy mój kumpel przyniósł mi kody ale była zabawa.
GTA Londyn było takie sobie ze względu na inny ruch uliczny więc z początku ( i z wieku) nie przypadło mi do gustu.
Era GTA3 była niezwykłym doświadczeniem z podstawowym pytaniem "czy gra pójdzie na moim szrocie"
Bez problemów.
Reszta to już znane doswiadczenia z VC i SA u każdego.
sytuacja sie zmieni kiedy wyjdzie MTA DM bo wtedy ludzie zaczna grac na poważnie a nie tak jak teraz obwiniaja multi ze jest źle zrobiony niektorym to nie przeszkadza i graja extra (patrz GTG Clan)