Wasza dyskusja nie ma już sensu. Gdzieś na 2 stronie przestałem czytać Wasze napierdalanie w quote.
Wracając do tematu to powiem to co powiedział esk. Nie warto inwestować tyle w pierwszy samochód. Nie obraź się ale będziesz świeżakiem z ciężką nogą, który albo narobi biedy innym albo porysuje sobie autko.
Ale jak już mam doradzić to również się powtórzę i powiem o Golfie.
Jant masz motor ? rzyuka masz samochód ? Skończcie swoje waśnie.
A zaznaczałeś fragment filmu jaki chcesz zapisać ? Zanim zapiszesz zaznacz film takjakbyś tekst zaznaczał, czyli od początku do końca jedziesz (bez ctrl + a ofkorz)
A raczej o biedniejszym społeczeństwie, albo klasie, która nie stać na konsole Next Genowe (chyba dobrze napisałem). Ta część ludzi posiada jeszcze starsze typy komputerów, które służą im wiernie, sapiąc co jakiś czas. Tak więc nie zapomiajcie o Nas.
tommy4 napisał: to ma sens!
... w wakacje 2008
Zgadzam się również tym i tym, że może dożyjemy jeszcze wydania MTA DM.
Jant, chyba WAM.
Moim zdaniem trzeba poczekać może dożyjemy jeszcze MTA DM, chociaż ono chyba wyjdzie później niż sama IV.
Szczerze mówiąc to jest rok szkolny i słabiutko widze, żeby tyle osób grało w SPAMa.
Moe wam przynosić wodę na treny ^^
Mogłeś chociaż nam swoje staty wysłać.
Wchodzisz w menu -> Stats/Statystyki.
Naciskasz bodajże klawisz S i w miejscu gdzie masz savy (Moje Dokumenty GTA Vice City User Files) szukasz pliku stats.htm albo cos takiego.
No więc na początku był chaos, później było disco i disco polo. Tak słucham to od czasu do czasu i jakoś się tego nei wstydze.
Później była era techno trance i house. Najczęściej stare składanki Energy 2000.
Jeszcze później kiedy skumplowałem się z Wasylem i Jantem zacząłem słuchać nu metalu(pewnie coś pomyle) czyli Linkin Park i Green Day. Do tej pory czasami sobie coś wrzuce.
Teraz powracam do składanek Energy 2000. Lubie włączyć sobie bum bum uc uc gdy coś robie, a to w pokoju przy kompie, a to w garażu.
MP3 nie mam i nie będe kupował bo patrząc na swoich kolegów to widze jak głuchnął.
KLIKUŚ LINKUŚ
Ostatnio na kanale #gtathegame pisałem, że robię film na wzór dzieł Snokena takich jak Mine czy Mine 2 w grze BF2.
Do rzeczy. Film, który chcę zaprezentować to tylko przedsmak, a raczej niedokończone COŚ.
Mile widziane dłuższe "recenzje".
Smacznego!
Długość i takie ogólne przymulenie ogarnęło mnie kiedy spojrzałem na czasomierz, który działał jak czasowstrzymywacz.
Ivona i teksty ogólnie i szczerze są buuu
No ale widać, że się napracowałeś.
Postaraj się o mniej powalony scenariusz.
Ja, ale gram i po każdej grze sprawdzam komputer 5 programami bo nie wiadomo, który z nich jest rzetelny.
Ogólnie rzecz biorąc to łącze się przez proxy, więc virusy ze stron uciekają jak widzą, że wchodze ja z innym IP. Admini tych serwisów dziękują mi za to więc mam niezłą robote. Czasami wysyłają mi nawet za to pieniądze. Ostatnio za zapracowaną kasę kupiłem se nowy kabelek od sieci, bo w starym mogą siedzieć podejrzane programy szpiegowskie. Tak kabelek od sieci trzeba wymieniać raz na miesiąc albo i częściej. Kumpel mi mówił, że kupił sobie płyn do czyszczenia kabelków od sieci, ale jak byłem u niego nie widziałem, żeby go czyścił nawet wodą.
Obecnie forum przegląda 268 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 268 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami