ktos tam napisal ze nie lubi gier z trabantami (chyba wasyl) trabanty sa z lat '70.
Pomysl na oryginalna gre to lepiej lata wlasnie '70 i '80 w ZSSR albo w innych krajach uwczesnie komunistycznych to dopiero jest pomysl
A mi się wydaje ze pomysl już jest tak jakby 2 razy wykorzystany
Przecież są 2 gry o podobnej tematyce
Ojciec Chrzestny i Mafia
W ojca nie mialem okazji pograc bo komp za slaby ale mafia ma ten klimat.
Wydaje mi sie ze R* nie ma chyba pomyslu na cos mocno oryginalnego ale to tylko moje zdanie
zalezy jaka ma WERSJE spolszczenia
bodajze 0.90 zawiesza sie przy misji Cesar Wiplando i 555 We Tip.
Wersja 0.92 czy 0.91 nie wiem dokladnie dzialaja normalnie.
Reinstalka powinna pomoc.
wszyscy admini którzy trzymaja władze są "fajni" i podoba mi się wasz zapał do pracy którego brakuje na innych stronach o GTA. Wszyscy przegrzebuja strony zagraniczne zeby doniesc nam o nowosciach ze swiata GTA i dlatego to jest bardzo prowokacyjny temat.
to nie graj zebys takim nie byl
Moze i od GTA ale to zalezy od osoby. Trzeba umiec oddzielic swiat wirtualny od rzeczywistosci, zeby nie zyc sama gra.
Ale to nie mozliwe zeby nikt nie dal rady wziac 8 latka za kark i uspokoic.
No to tak statystycznie na pewnej ulicy mieszka 10 rodzin ile z nich ma kompa a ile jakąs konsole dodajac do tego dzieci które lubia jeździć po chodniku logika ze na kompa lepiej zrobic i na konsole oczywiscie. Konsola jest dla wytwornych graczy którzy czekaja na gre i chca pograć w pełnym luksusie, siadajac przed wielkim plazmowym TV i grajac na padzie lub czyms takim oczywiscie mozna do kompa dokupic ale to kwestia gustu a teraz moze ktos jeszcze sie wyrazi na temat SAS bo troche zeszlismy na GTA4
prosciej mowiac koszty produkcju GTA4 na same konsole by im sie nie zwrocilo przeciez teoretycznie w kazdym kraju wiecej jest uzytkownikow kompów i zapalonych maniaków GTA takich jak ja ktorzy nie maja konsolek
hmm chociaz my tez sie nie cieszmy przeciez R* zapowiada ze "czwórka" moze wyjść tylko na nowe PlayStation ale znajac panów z R* to wyjdzie rowniez na PC