No to teraz troszke form me.
Po pierwsze primo. Jeżeli to jest film kręcony w VC to klimat powinien się też trzymać VC, czyli muzyka z Tokio Drift kompletnie nie pasuje. Btw chyba każdy myśli, że jak da muze ze znanego filmu to już film jest pr0.
Po drugie primo.
WMM2 + ohydna czcionka bez polskich znaków.
Po trzecie primo.
Troche mnie te ujęcia kamery przeraziły.
Ja polecam wejście na IN4.pl założenie tematu w dziale Hardware, bądź odwiedzenie benchmark.pl i minirecenzji aparatów cyfrowych tutaj Tutaj masz top 10 aparatów cyfrowychl, a tutajTest dwóch aparatów do 1500zł
wierzba na widzisz. Nazwa miała się nie kojarzyć ani z Niko z IV ani z kikoo, a jednak. Nazwa odgrywa podstawową rolę.
Na przykład:
Mamy stronę o GTA (doskonały przykład bo powstają jak grzyby po deszczu). Serwis jest świetny ma własny CMS znakomity lay itp. Ale ma jedną wadę. Ma nazwę GTAToGra (na przykład, albo jakaś badziewną) Użytkownicy wejdą popatrzą, niektórzy zostaną. Na innych stronach jesteś poniżany tylko przez nazwę.
Troche głupie, może złapałeś o co mi chodziło bo jak sam to czytam to nie rozumiem.
@lazlow czemu się tak denerwujesz w RDS ?
Z tego co czytam to Wierzba chce koniecznie zostać adminem. Koniecznie chce założyć serwis i stać się kimś ważnym. Nie ma jakoś pomysłu na nazwe więc skorzystał z pomysłu R*. Jako, że obracamy się w środowisku GTA, gdzie na każdej stronie można znaleźć button lub banner kikoo.pl to każdemu ta nazwa kojarzy się z kikoo i jedzie.
Wierzba miałeś tyle ciekawych nazw w swoim temacie. Do tego zrób jak Jaro mówi ściągnij nowego jportala (chyba na zsypsie jest), tylko nie rób strony opartej na Fusionie bo tego jest w ...... (strona tmstera mi się podoba tylko z fusionowskich, bo już nawet nasze GF jest gorsze)
Od takie psychologiczne podejście.
Chodzi Ci o telefon na kartę czy abonamencik.
Sam mam ofertę Pop'a i jadę na pakietach więc dla mnie to wystarcza.
Z abonamentu to chyba plus jest dobry. Kolega ma i nie narzeka.
To może nareszcie postawią tą obwodnice w Augustowie mimo, że jest kasa i wszystko zatwierdzone, nawet budowa ruszyła I wariant, który jest, szkodzi najmniej ;D
Mało w to wierze, ale trzeba być dobrej myśli. Stawiam, że to będą Włochy, bo Węgry i Chorwacja są w tej samej sytuacji co Polska, czyli mała ilość stadionów i miejsc do spania czyt. hoteli.
No kurde. Już my myśleliśmy na GTAFilms do Puław wpaść bo jest tam pare userów, ale jakoś na pomysłach się skończyło.
Ja to proponuje gdzieś w środku naszego pięknego kraju zrobić bo sam jestem z Zabłudowa (okolice Białegostoku woj podlaskie) i chętnie bym się zjawił na wakacjach. Tak gdzieś w środku lipca.
Ja typuje Wawę, tylko u kogo/w jakim miejscu, jakie znaki rozpoznawcze, na dzień czy więcej :O
To co zakładamy oddzielny topic i zaczynamy planowanie ?
Jak tak teraz wszystko czytam to widać, że sami robicie wielki szum. Gdybym był świadkiem sytuacji na tym trenie (bo nadal nie wiem o co chodzi) może bym coś powiedział, a tak pisze zbędnego posta. To jest jego decyzja i ja bym się nie wtrącał. Jak ktoś gdzieś dostanie bana też robicie taki szum ? Trzeba to uszanować, i szkoda bo GTG nie będzie takie same.
Obecnie forum przegląda 287 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 287 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami