willy aka wierzba znakomity temat do nabijania.
Logika, że Linux (sam Ci polecę Ubuntu 6.12 bo "Rozbrykany Jelonek" mnie zdenerwował)
XP tylko do gier. Dlatego stawiam 2 systemy. Ubuntu i XP.
Oprócz tego na starym kompie miałem Win98SE wydanie 2 i Windows syf Milenium.
Jak dobrze pamiętam na mapie są jeszcze 2 czołgi. Jeden pod drzewkiem w rogu wjeżdżając do Rednecks, drugi niedaleko więzienia (patrząc od więzienia cały czas prosto) można tam wskoczyć jadąc po dachach.
Dobra odkopujemy temacik, bo mtz jest gotowy skręcić czaszki i połamać miednice.
Tym razem odświeżenie tematu ma na celu wymuszenie na was opini/domysłów co znajdzie się w drugim oficjalnym trailerze Grand Theft Auto 4.
W doświadczeniach z RDS już widze jak grałeś :D
Ja tam miałem pegazusa i zasuwałem w mario i contre, czasami w jakieś klocki z braciakiem.
Btw temat bardziej nadaje sie na notke na blogu/
Mam dziwne wrażenie, że wszystko dzieję się zbyt szybko. Wchodzi do mieszkania, zaraz dostaje cegłą w okno. Bez namysłu idzie na spotkanie. Troszke mało realistycznie.
Ogólnie mi się podoba, chociaż końcówki nie zajarzyłem.
Kilka rad, które może pomogą.
Wywalić plik gta_sa.set z folderu GTA San Andreas User Files
Zainstalować nowe sterowniki od grafiki i dźwiękówki(tak od dźwiękówki)
Re-install SA.
Czy jakieś mody były wrzucane ?
Jakieś parametry kompa można ?
mtz napisał: Litości, już była na ten temat dyskusja na _R. I to raczej dawno temu. Nikt niczego nikomu nie udowodnił, ja wierzę, że gavi wykonał ten film normalnie, koniec.
adamale dobrze mówi :P
auth
Musiałeś być zaauthowany podczas wpisywania komendy na L bo o ile dobrze pamiętam jest to wymagane więc wystarczy, że wpiszesz komendę:
/MSG Q@Cserve.quakenet.org AUTH [login] [hasło]
Gdzie login to twój [login], a [hasło] to twoje hasło
Btw Jaki kanał ?
Obecnie forum przegląda 228 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 228 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami