maher:
Nick: 6/10 bo kojarzy się z moherem ;D
Avatar: 8/10 Prosty, skrót od nicka
Sygnaturka: 8/10 ładna ale nie wiem czemu taka pusta
User: Hmm nie wiem co napisać, jest kulturny i stara sie nie robic ortów, a przeważnie po tym oceniam większość ludzi.
Jak przypuszczam Win XP ? Szanujący się użytkownik windy formatuje ją po 2-3 miesiącach, a zapalony maniak po miesiącu. Podaj dokładny model nowej płyty głównej.
Patrząc na to jako ktoś kto nie zaznał pełnej rozrywki ani na żadnym pleju, ani Xpudle stwierdzam, że należy poczekać na jakieś porównania przez kogoś niezależnego.
hmm ja nie wiedziałem, że można łazić po mapie, bo ja tylko jeżdżę palcem po mapie :D
Jak znajde moje sa to SA-MP i czekam na MTA DM, bo to wtedy się będzie się działo
Nie no wykonanie jest po prostu słodkie i świetne, ale mam jedno wielkie pytanie. Jakie jest przesłanie tego filmu. Przecież w Polsce nie ma problemu otyłości smiley
Scenariusz napisany z głową. Brak zbędnych dupereli. Wersja EN jest extra musze zobaczyć jeszcze Polską.
Musze przyznać, że gdybyś złapał się za coś poważniejszego byłbyś poważnym konkurentem dla autorów filmów takich jak Black Projekt czy Strange Story.
Montaż
Nic dodać nic ująć
8/10 bo te przesłanie mnie razi
Płyta główna: Gigabyte GA-M51GM-S2G nVidia Geforce 6100
Procek: AMD Athlon 64 3000+Orleans (czy jak się to pisze)
Pamięc: Kingston DDR2 2x512MB 667MHz
Grafika: Galaxy Geforce 7600 GS 128mb z chłodzeniem Zalmana
Dysk (ze starego kompa): Seagate 120GB
Nagrywarka DVD (również ze starego kompa) BenQ z lightscribe
Jeżeli kogoś obchodzi obudowa to: Tracer XENO (z kozackim wyświetlaczem LCD)
Mam jeszcze drugą dzide, która czeka na dysk i Mandrive Linux :D
Pentium III 800mhz
640ramu
Dysk (oczekuje na jakiegoś szrota)
Nagrywarka CD
Płyta główna jakiś asus.
Obecnie forum przegląda 309 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 309 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami