Ho - ho, impreza na GTAthegame.NET dziś trwa w najlepsze. Bowiem nasz najukochańszy redaktor Marcin kończy swoje wymarzone 18 lat.
Kothka napisał nam tyle newsów i artykułów, że nie starczyłoby mu życia, gdyby chciałby je teraz wszystkie przeczytać. Zrobił nas w bambuko niejeden raz, tworząc z mtz'em cięte tematy. To on poświęcił całe swoje dotychczasowe życie, stąjąc na straży informacji i dostarczając nam zawsze coś przerażająco interesującego.
Za wszystko oczywiście dziękujemy, życzymy wszystkiego najlepszego i składamy się na samochód za 35 kawałków. : )))
ja też się dokładam do życzeń. życzę ci, aby wreszcie udało ci się przejść tą pierwszą misję w cod4, nad którą męczysz się już ponad miesiąc i zawsze statek tonie zanim się na niego spuścisz*.
życzę ci jeszcze pistoletu na wodę i dmuchanej lalki, i czego jeszcze sam sobie zażyczysz. :*
aha, i jak sie jutro wyrobie, to może prezent będzie. : D
ej, a o metzoniku to juz nikt nie pamieta? 17 urodziny ma dzisiaj. Najlepszego. ; p
Hmm. Nie przypuszczałem, ze dożyję tej chwili. Muszę szczerze przyznać, że jestem wzruszony. Marcin! Oby tak dalej! NAJLEPSZEGO!
Baw się dobrze na feriach z laską ^^
...
I nie zapomnij zabrać maszynki do golenia...
Wystkiego najlepszego, zdrowia, szczescia i piniendzy.
Zebys byl beta testerem(?) ps4 i kolejnych odslon tej konsoli i czego tam sobie jeszcze wymarzysz
O kurde! Zaspałem! Miałem wstać o 23.40, ale myślę sobie za 10min wstanę, zdrzemnąłem się "chwilkę", przebudzam się a tu ... 02.45 ;x
Przepraszam Marcin! Kurcze to Ja miałem założyć temat ;x
"To mały kro... kolejny dzień w Twoim życiu, lecz równie ważny i przełomowy jak lądowanie Apollo 13 na Księżycu." Mumol
Ok, Marcinku życzę Ci z całego serca abyś sobie poradził w dorosłym życiu i unikał kłopotów z nim związanych ;d. Abyś sobie tam w życiu poradził, osiągnął swoje marzenia i cele o których śnisz nocami, abyś niczym Pokebol w Pokemona się zamienił no i aby ułożyło Ci się z dziewczyną. Ogółem życzę Ci wszystkiego najlepszego.
Baluj do upadłego i spij się jak szpak! Sto lat Marcin!
P.S: Mam nadzieje że zostawisz mi tego cukierka ;x A teraz idę spać x_X ...
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
Mumol, kiepie -> Apollo 13 nie wylądował na księżycu, to Apollo 11 wylądował z Buzz'em Aldrinem i Neil'em Armstrongiem... więcej szczegółów oblookasz na - notabene mojej, ale nie uaktualnianej - stronie http://www.loty.4.pl/ ...
PS. A Pokéballe się nie zamieniały w Pokémony, tylko służyły do ich 'przechowywania', jakby tu ująć...