Temat mówi sam za siebie.
To kolejna analiza będąca moim wspaniałym dziełem, który stworzyłem tradycyjnie w Paincie.
To cud że ona w ogóle powstała, bo wszystkie okoliczności sprawiały że ona jest nie możliwa do zrealizowania. Ale dla mnie nie ma rzeczy nie możliwych, dlatego cieszcie oko, wiwatujcie na mą cześć, bowiem analiza jest.
Oto 8 starannie dobranych stron :
Ciekawostki :
Postarałem się wyłapać w tym trailerze ciekawe, interesujące i zabawne rzeczy. "Złamany kark" ukazuje błędy lub też nie, do jakich będziemy musieli się przyzwyczaić.
----------
Dzielnice :
W trzecim trailerze można było wyłapać aż 3 nazwy dzielnic. Znajdowały się one na tablicach oraz na komisariacie. Nie są to nowości gdyż zostały one ujawnione w jednym z kolorowych czasopism. (Chyba)
----------
Elizabeth :
Mam nadzieje że nie przekręciłem nazwy. Tak, to ta sama baba która ukazała się na okładce nie zapomnianego Official Playstation Magazine UK w czerwcu 2007 roku.
Z traileru można wywnioskować że lubi imprezować.
----------
Wpływowe postacie :
Na tej stronie widzimy wyłapane wszystkie IMO znaczące bądź kluczowe w rozgrywce postacie. Widać także pewne małżeństwo z którym na pewno będziemy mieli do czynienia. Małżonkę mogliśmy poznać wcześniej, a dokładniej w 2 trailerze jak prosiła o darowanie życia.
----------
Bronie :
Trzeci trailer pokazał garść arsenału który i tak nie jest zły. Bowiem pojawiły się na nim bronie takie jak : AK47, M4, Pistolet 9mm, Combat Shotgun, nóż i piła. Ogółem, znane i lubiane giwery.
----------
Powrót do prze... pojazdów :
GTAIV jednak ma pewny związek z poprzednimi częściami. Widzieliśmy już napis Vice City (1 trailer), artworki (2 trailer) a teraz widzimy pojazdy. Tak pojazdy którymi śmigaliśmy w poprzedniej części GTA - San Andreas. Oczywiście nie dosłownie są one same, gdyż prezentują się o niebo lepiej od ich "oryginałów".
Dodam także że zniszczenia pojazdów jak i ich eksplozje są cudownie zrobione i stoją na bardzo wysokim poziomie.
----------
Kuzyn i dziewczyna :
Pamiętacie z jak analizie 2 trailera, pokazałem wtedy "chyba" kuzyna Romana. Teraz już wiemy ze to on, dosyć tłustawy, szalony i głupi jak na mój punkt widzenia.
Kuzyn kuzynem, a to co widzieliśmy w połowie trailera chyba nikogo nie zaskoczyło. Nasz bohater posiada dziewczynę! Jak na me oko, nie jest zbyt piękna.
----------
Niko + ubrania
Wszyscy byliśmy ciekawi jak będzie prezentował się nasz bohater w innych ciuszkach niż te w których był początkowo pokazywany. W tym trailerze widzimy NIKO ubranego w parę innych kompletów, stosownych do danej sytuacji. Oprócz tego spostrzegawczy ludzie (tacy jak Ja) mogą dostrzec kilka rodzajów malunku kasku podczas jazdy motorem. Również godną uwagi jest krew. Widzimy ją na ubraniu bohatera oraz rozpryskującą się podczas bicia po mordzie.
----------
Jak na obecny moment, chwilę to by było na tyle z mojej strony. Wiem wiem, mogło być lepiej, ale nie mam już dziś sił.
Zresztą opis poszczególnej kartki uzupełniał jej braki.
Serdecznie podziękowania dla Pipsa, który sprawił że mój trailer dostał olśnienia. Dziękuje również Lotronowi za bezskuteczną pomoc (piracie ty ;d) oraz Jakowi za parę rad.Jeśli wydaje Ci się że wiesz wszystko... masz racje, wydaje Ci sie.
----
Rubryka moich Banów :
Bany GTG : 10
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----