rp: 21709 skąd: Warszawa
:O.
Źle się czuję, więc powiem naprawdę krótko.
W najbliższą sobotę (16.09) o godzinie 21 rozgrywamy rewanż z Slayers Sqad. Walka bedzie 5v5, na naszym serwerze i modzie. Jak pamietacie, z SS gralismy nasza pierwsza klanowke i przegralismy 1:2. czas to zmienic. :> Sklad:
powodzenia. i tak mnie nie bedzie :X
w sobote najblizsza do kucia na urodziny. i zawsze w soboty mnie nie ma ;p
i ten, no.
mam kompa zepsutego wiec nie wiem kiedy sie odezwe (taka nota do redakcji)
1.Była to pierwsza klanówka
2.Kiedy to było?
3. Nie graliśmy wtedy grupowo :C
I tyle sam nie wiesz jaki jest czy jest dobry czy nie. Więc się nie odzywaj w takich tematach bo w każdym temacie z następną klanówką było napisane "znowu przejebiecie" i co przejebaliśmy ostatnie 3 klanówki?
rp: 8322 skąd: England
SS godzina wporzo... DsC troche gorzej ale chociaz to sobota ;p
bede a jak cos mnie nie bedzie widac na horyzoncie to moze ktos skorzystac z gg (tym razem...)
Fajnie ze jest rewanz z SS bo mnie jeszcze nie bylo xD no i fajnie ze jest klanowka z DsC bo juz z dwoma z nich gralem na serwie raz i bylo fajnie...
Kurde, znowu ten kretyn Zylkaa sie odzywa... ja bym Ci warna dal za wku*wianie ludzi z premedytacja... najbardziej wku*wia mnie to, ze to co robisz jest takie... "polskie". Zeby wytlumaczyc o co mi chodzi napisze tylko tyle... jak piszesz przypomina mi sie film "Dzien Swira" (wiekszosc zapewne go zna) i slynna scene "modlitwy polaka" ... przy okazji dam jej tekst:
Cytat: Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę.
Bogu ojcu i synowi, dopie*dolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dos*ajcie proszę.
Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły,
do Boga, Marii i Syna, zniszczcie tego sku*wysyna. Mego brata, sąsiada, tego wroga, tego gada.
Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle by miał marnie. Żeby miał AIDS, zabijaka, oto modlitwa Polaka.
Przypomina mi sie to, bo z Twoich wypowiedzi mozna dojsc do wniosku, ze jestes czlowiekiem, ktory spokojnie moglby sie tak modlic co wieczor...
rozgryzles mnie, dzwon na 997, do rutkowskiego na areszt i na to amerykanskie FBI, oni od lat nad tym pracuja, napewno cie hojnie obdaruja za wiadomosc ktora moze przewazyc nad losem swiata
i nie moje tylko swoje modly, nie by mial marnie tylko zeby mial marnie
Cubus,czemu zboczony??:p zależy co (l) przedstawia na zdjęciu:p dupe czy .... :***
A propos klanówy, to wygramy(jak zwykle,bo mój genialny umysł tak mówi xD)
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----