Cytat: fleelancer możesz robić fotki :O ja pierdzele też bym chciał :< za kare że czitdevise ci nie działa daje ci do wyboru xD a) all wozy b) all gangi i c) all miejsca w których gre można zapisać łącznie z bazą wojskowa :O xD
Cytat: No to jak już są takie prośby. To ja chciałbym zobaczyć jak wygląda ten huragan. Niby jest extra nowym zjawiskiem pogodowym. Jak się domyślam nie tylko ja bym chciał to zobaczyć. Z góry dzięki !!!!!!
Ee, nie ma go ;p
Cytat: freelancer, jedyny zainteresowany ;d fajne shoty... jak mozesz to wrzuc jeszcze screeny latarni morskiej oraz pare z ocean view
kociol_88 napisał: No właśnie jest ten huragan czy nie ma go. Wszędzi pisało że jest huragan i że jest to nowość no i że na początku od razu mamy z nim styczność. Ale jak narazie nikt go nie wiedział. To w końcu jest on czy go nie ma. No i jeszcze jedno, są jaieś nowe gangi w Vice City ????? Jak tak to jakie i czy są do nas nastawieni przyjaźnie, czy może nie.
IMHO nie ma w grze huraganu :P Nowym gangiem jest na pewno Cholos(Meksykańczycy) Zniknęli za to chyba ludzie z Little Haiti ;p Ktoś tam jeszcze jest, ale ich nie widziałem A jakie jest ich nastawienie? Z Meksykanami nie pójdziesz razem na pizze czy coś, bo raczej byście się pozabijali ;p
No szkoda słów. Ciekawe jak oni grali z DC :|
(jak ktoś nie wie co się stało, to klan WD wyszedł w połowie drugiej rundy z gry wyzywając nas od laggerów ;)