Najwyższy czas odświeżyć ten pusty dział na forum, w końcu jest ku temu nie lada okazja, gdyż iż ponieważ wiemy, że seria Grand Theft Auto będzie kontynuowana (tak jak moda na sukces, czy rolka papieru toaletowego w podajniku). Wiemy, że będzie oznaczona numerkiem 5 (rzymskie V - obok literki "c" i "b" na klawiaturze, gdyby ktoś chciał przyszpanować) i pierwsze informacje ujawnione nam zostaną w dzień zmarłych (2 listopada).
Wszyscy fani_gta już szaleją i skaczą na skakance z radości, a ja mam dla Was ekstra zabawę, w której można wygrać trochę zielonych DOUGHZ plus ewentualnie jakiś browar / kola (to drugie dla niepełnoletnich, którzy nie mogą zagrać w GTA, hehe) jeśli mi starczy kasy do dziesiątego...
Wystarczy odgadnąć (i napisać w odpowiedzi tutaj!) lokalizację najbliższej części. Proste? Jak sikanie. Jeżeli nikt nie trafi, to kasę zgarnie ten, kto będzie najbliżej. Jeżeli wygra kilka osób wygrana będzie sprawiedliwie podzielona (oczywiście rzeczowa może być tylko jedna, bo nie zarabiam na tyle, żebym mógł wam wszystkim postawić ;))
Dla lepszej zabawy doleję oliwy do ognia i nie odpowiem na pytanie ile konkretnie można wygrać i jaki to będzie browar.
Konkurs trwa od teraz (tudzież 17:49) do 2 listopada. Propozycje składane po tej dacie, nie biorą udziału w konkursie.
EDIT 23:07: Dodałem ankietę w której możecie oddać swój głos i skorzystać z gotowych opcji. Kliknięcie w ankietę nie potwierdza udziału w konkursie. Warunkiem jest post z odpowiedzią. :)
Będzie coś w klimatach meksykańsko-murzyńskich, czyli San Andreas. Wielce żałuje, że nie VC! Dla nowego VC w latach 80-90 byłbym zdolny upragodować nawet kompa, choć na moim aktualnych sprzęcie zapewne pójdzie GTA V na -low-medium.
rp: 18079 skąd: Vice City
chaos napisał: Dziwne, że nikt nie typuje bliższych nam lokacji
Wrocław?
A na serio - jak już wcześniej w innych tematach pisałem - myślę, że tym razem nowe GTA będzie przedstawiać współczesne Miami. Najlepiej jeszcze jakby miało ten klimat, jak z serialu CSI:Miami.
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
ja powiem tak, że każda lokacja wydaje się prawdopodobna za miłość do vc obstawiam vice city bo tam mamona narkotykowa się przewija i uchodzcy z kuby ;p
Browar nie jest ciekawą nagrodą? Myślałem jeszcze o zestawie czasoumilającym czyli zestaw paluszki + piwo, o oficjalnej niskobudżetowej koszulce z motywem GTAV czy skarbonce ;)
Ja osobiście chciałbym, żeby było to odświeżone Vice City, ale tak jak już ktoś pisał logo śmierdzi czarnuchami i latynoskimi klimatami, dlatego głosuję w konkursie na Los Santos/San Andreas.
Ale wolałbym Vice i basta! Chociaż... pewnie Rockstar cokolwiek nie zrobi to będzie ***iste, więc czekam z niecierpliwością. Jak będzie data premiery to ogarnę się z funduszami na nowego Xklocka. :)
adin napisał: Rzeczywiście, GTA to gra w której przepisy ruchu drogowego są respektowane z pełną powagą eot
Po prostu przywykłem, że pod prąd tnę lewym pasem, a nie prawym No dobra, masz rację - to był słaby argument. Nie mniej nie zmienia faktu, że nie chcę Londynu. Dlaczego? Bo tak