sdr napisał: będzie transmisja live na kanale? chetnie poczytam
hmm no pewnie bedzie jesli bedziemy grac na serwie tommyego. Dzisiejszy tren odbyl sie na serwerze sakayda bo u tommyego lagowalo i kopalo ;<
Mam nadzieje ze na CW serwer bedzie dzialal i wszyscy zainteresowani beda mogli czytac info na IRCU
huhuhuhuh w GTA III to ja gralem kupe czasu ile procent mialem nie pamietam, ale prawie wszystko uzbierane itp. Mimo wszystko za najbardziej udane GTA uwazam GTAVC, a z wczesniejszych wersji GTA2 poniewaz nie latala tak kamera na boki. :)
Co do klanowki to wielkich zastrzezen nie mam do stylu naszej gry ale ogolnie do balaganu jaki panowal na serwerze. Jesli chodzi o granie nie bylo zle, jezdzilismy grupowo, jak juz zajelismy dach to kazdy trzymal pozycje i w ogole elo...
Nie bylo zle, mysle ze gdyby serwer nie nawalal co chwile to gralo by sie duzo lepiej i nie bylo by watpliwosci co do koncowego wyniku... A zreszta nie chce mi sie pisac, przeczytajcie newsa na gtg clan.
huh moze mnie to nie dotyczy ale ja wychodze z propozycja aby starcia ( tak to nazwe ) nie odbywaly sie w poblizu miejsc w ktorych mozna cos zjesc zeby sobie zregenerowac HP poniewaz to troche denerwuje jak jakiegos obywatela sie wykonczy prawie do konca a on ucieknie do pizzeri :|
huh nie chce offtopowac no ale odpowiem ci.
Nie lubie CSS poniewaz jest zbyt ''farciarski''
np. Idiesz z desert eaglem walisz przykladowo w jaja xDDD a koles dostaje headshota. w 1.6 Trzeba posiadac troche skilla, a css ogolnie jest bardzo latwy i 3/4 akcji wyglada jak zwykly fart imo. tyle...