Moj znajomy ma Nokie 5200 i ogolnie dobrze sie ten telefon sprawuje. Do sluchania muzy jest ok, ale ogolna obsuga telefonu (menu) jest dretwe jak w kazdej Nokii.
ja w ogole nie wiem co jest grane i dlaczego? Od nikogo nie moge sie niczego dowiedziec a nawet sam lothronik milczy wiec moze mi ktos w koncu wyjasnic zaistniala sytuacje?
Nie jestem uzytkownikiem Nokii ani nie znam sie na aplikacjach do tego telefonu ale mam inny pomysl: Jesli twoj telefon ma mozliwosc kontaktu za pomoca IRDA kup sobie kabel do kompa ktory kosztuje 15 zl.
OMG nie podniecaj sie tak! To jest tylko gra. Ja mam mieszane uczucia, troche inaczej sobie to wyobrazalem.
aaa... i jak na NY to troche za malo samochodow na ulicach :-)
I nie ma czegos takiego jak najlepsza gra w ogole. IMO mozna ewentualnie oceniac gre w danym gatunku, ze jest najlepsza
EDIT: aha i ta grafika wcale nie jest taka piekna. Taka grafe robili juz 2-3 lata temu.
EDIT2: 100 post
On prosil o rady co do sprzetu komputerowego, a nie o wasze nic niewnoszące wypowiedzi na temat ps3 i x360. Jesli nie rozumiecie tego co tommyPL napisal to przeczytajcie jeszcze ze 2 lub 3 razy (chociaz nawet i tyle w pewnych przypadkach nie wystarczy) ten temat i sie zastanowcie jeszcze raz przed kliknieciem "wyślij".
Jest wiele osob, ktore sie lepiej znaja na tym niz ja, ale ja polecam jakiegos proca core 2 duo i pamiec ram firmy patriot, bo patriot mozna ostro podkrecac ;-) Co do grafy to oczywiscie cos pod PCI-E najlepiej GF8800, ale zakladam, ze ci na to zabraknie funduszy, wiec cos z serii 7900.
NIE KUPUJ PLYTY GLOWNEJ ZE ZLACZEM AGP! 111oneoneone.
TOMMYPL - ja osobiscie polecam ci udac sie na jakies forum, ktore sie zajmuje ta tematyka, bo tutaj konkretnej odpowiedzi nie otrzymasz.
Obecnie forum przegląda 243 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 243 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami