wilekiej mapie mowie NIE! Gralem w Just Cause gdzie mapa byla bardzo duza i strasznie mnie irytowalo to monotonne przemieszczanie sie z jednego miejsca na 2...
Żyłkaa napisał: *** EDIT by sdr: Temat wydzielony z "Automatyczny restart kompa". Zaczęło się od tego, że eskejd pożyczył VC od kumpla, aby zainstalować VC-MP :p
to przez dzwiek! Nie przez grafike.
Jezeli ktos ma pliczek cmuda.sys ktory znajduje sie w C:/WINDOWS/system32/drivers i mu dziala vcmp prosze o podeslanie moze w taki sposob zadziala ;]
Pozyczylem sobie dzisiaj GTA:VC od kolegi i co?
instaluje, uruchamiam i co?
ano po okolo 1 minucie restartuje mi sie komputer. Wiecie moze co jest nie tak?
Wczesniej na swojej plytce mialem to samo. Nie wiem co jest grane chcialem sobie pograc w vc-mp i dupa, nie da rady ;< pomozcie.
maysta napisał: W JC nie grałem, ale z tego, co czytałem (:o), duża przestrzeń, lepsza grafika, a grywalność gdzieś umyka. (:O) Dżungli dużo, miasta mało, co tu robić by się chciało? Kilka misji, po robocie, SA zjada Just Cause w locie.
eee tam.
Mi sie Just Cause podoba. Zassalem jakiegos RIPa ktory zajmowal 601 Mb i wedlug mojego xfire gralem w nie cale 17 godzin. ;]
Co z tego ze mapa jest 69 razy wieksza niz w San Andreas jak 3/4 jej to dzungla?
Grafika - fakt, jest ladna ale i tak wiekszosc z was ma jakies stare piece z gf 5200 albo cos. Na moim GF7600GS gra chodzi na pelnych detalach przy rozdzielczosci 1024x768. Na 1280x1024 juz sie tnie :/
Nono bardzo dobry temat. Taktyka jest juz opracowana w 30-40%, bedzie dobrze. :o
moje plusy? hmm nie wiem.
+ dobra gra z bliska.
+ dobra gra na srednia odleglosc.
+ podobno jestem dobrym kierowca. (mtz :*)
+ dobra gra 1on1.
Minusy?
- ostro sie wkurzam kiedy ktos z mojego teamu wejdzie mi w celownik.
- czasami nie wiem ''co? gdzie? i jak?"
- nie wiem co zrobic, kiedy przeciwnik zajmie dach.
EDIT:
tommy4 gdzies jedzie i wroci dopiero w piatek wiec tymczasowo zawieszamy prace, ale uwaga... jesli masz jakis ciekawy pomysl dotyczacy takty wal na gg: 1854555 albo napisz pw. (wole to 2) ;*
Obecnie forum przegląda 284 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 284 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami