6600, 6900? Kaman, przeciez ta gra na 7600 albo w ogole nie dziala albo wala sie tekstury. Absolutne minimum wg. R* to 7900 tak wiec watpie zebys cos tutaj konkretnego zdzialal. :{
Luigi, jakos jeszcze Cie nie widzialem na S2, pokaz LFSW.
Swoja droga... ciezko ostatnio o jakis konkretny serw gdzie by można sie bylo poscigac na poziomie klasa TBO, a szkoda. ;c
Ja to skomentuje krotko.
IV jest pierwsza gra, ktora nie ruszyla mi na max, baa mam ze 20-25 fps na med+ =D
Mniejsza z tym, gra sama w sobie jest chyba najgorzej przekonwertowana gra od R* ever. Moim zdaniem mogli sie troche wstrzymac jeszcze z ta premiera i zrobic to tak jak nalezy. ema
btw: mresk na live, yo.
no tak, ale lepiej uzbierac te 150 zl niz co trzy miesiace latac do sklepu i wydawac kolejne cztery dychy na nowe sluchawki. :P I tak wyjdzie, ze tansze bedzie drozsze ;d
Passat jet bardzo popularny wsrod srodowiska tzw kradziejow. W ogole co to za chory pomysl zeby na pierwszy samochod wydawac taka kwote. Kup sobie jakies auto dla drecha za 5-10k i naucz sie jako tako jezdzic.
Obecnie forum przegląda 263 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 263 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami