hjugo napisał: szkoda tylko, że nie ma na tym pasku na dole takich ikon, co jak się najedzie to się powiększają.
Jest pewien dodatek, ktory dodaje ten pasek. Nosi nazwe AquaDock i dziala na WinXP i chyba WinME. Nawet ciekawie to wyglada, przez jakis czas uzywalem ;>
Ja mam ubuntu na ktorym siedzialem moze ze 2 razy. Starego windowsowca nic nie przekona poza tym ciezko na linuchu grac, a z tym emulowaniem to tam ... ;s
Ogolnie niby Linux lepszy i bym sie na niego pewnie przesiadl, gdyby nie gry. Choc tak rly moj win wcale wina nie przypomina ;)
lothronik napisał: Treningi są od kilku tygodni, regularnie w poniedziałki, wtorki i czwartki, o 19. Informowałem o tym jakiś czas temu. Gdybyś wyraził choć trochę zainteresowania, wiedziałbyś co i jak. Tym którym zależy wiedzą i przychodzą - na ostatnim trenie było 15 osób.
Pozdrawiam.
może informowales o tym ludnosc poczas mojej nieobecności.
Gdybyś mnie o tym poinformowal to bym przychodzil.
poza tym ja mam pewne zastrzezenia co do info o treningach. Lothronik sobie ustawi opis w pierdu pierdu 20 min przed trenem i zadowolony. Myslisz ze kazdy czyta jakies glupoty zawarte w durnych opisach? Potem sie dziwicie czemu na trenie sie pojawia 5 osob.
do omawiania spraw klanowych zalozylismy specjalny kanal w sieci quakenet #gtg.clan ale niestety kanal zdechl smiercia naturalna, siedze tam ja i inne 3 osoby a ostatnia rozmowa toczyla sie tam bardzo dawno temu. ><
Ale... pogram czasami w samp jesli nie spotka mnie seria nieszczesliwych wypadkow przed trenam lub cw. ;D (mtz pozdro : p) Ale generalnie rzecz ujmujac nie gram w gta. Gram w csa.
tommyPL napisał: czyli masz pirata, skoro masz zamiar se kupić x)
no i co z tego? Moze jest w partii piratow? ;d poza tym nie kazdy ma $$$ na oryginalne gry ktore bardzo czesto sa drogie. Wiem co odpiszcie - Mafia kosztuje 19zl. Ale w tej chwili to nie ma znaczenia.
Manufacturer: Asrock P4VT8+ ViaPT800 D400 SATA LAN AC6
Processor: Intel Pentium 4HT 3,0/800/1M Prescott
Memory: DDR 400/1024MB Kigston
Hard Drive: Baracuda 120Gb/7200
Video Card: Gigabyte NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB
Monitor: LCD LG Flatron L1730B
Sound Card: Sound Blaster Live 5 series
Speakers/Headphones: Creative Inspire T6060 & Sony MDR-XD200
Keyboard: ART AK-21s classic PS/2
Mouse: Razer Diamondback Plasma - Limited Edition USB
Mouse Surface: Steelpad QcK
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 2
w ogole to po **** taki temat? ;x
w ogole to wydawalo mi sie ze moj komp jest slaby, ale widze ze cos za dobrze wypada na tle innych przedstawionych wczesniej ;x
Obecnie forum przegląda 249 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 249 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami