offtop: no moj rekord 1:23:17 (kierownica), ale to na wersji oznaczonej literka T zanim wprowadzili bmw sauber. Kiedys w tej grze zupelnie inne czasy sie krecilo mniej wiecej o sekunde szybsze. :>
W LFS na padzie grac? Rozumiem na kierownicy czy gryzoniu, ale na padzie Oo? Musze kiedys sprobowac.
Co do tematu, to nie wiem jak ci pomoc. Sam kiedys probowalem podlaczyc moja kierownice, ktora SA wykrywalo, ale nie dalo sie nigdzie ustawic "pedalow" ;d
Post skopiowany z cartel, bo mi sie pisac nie chce ;p
tak zes sie tym chwalil wszedzie gdzie tylko sie dalo, a to cos to nic specjalnego i w dodatku na najgorszym cmsie jaki kiedykolwiek widzialem ;x osobiscie bym juz wolal fusiona
Rzyuka napisał: eskejd, moglbys podac stronke zawierajaca instrukcje dotyczaca wyswietlania programu telewizyjnego na pulpicie?
www.samurize.com - na tej stronie jest do sciagniecia gotowy config, ktory pokazuje program tv na pulpicie, a co do instrukcji to hmm
1 Sciagasz program Samurize
2 Sciagasz config z programem tv
3 Uruchamiasz Samurize i wybierasz wczesniej wgrany config
natomiast troszke inaczej jest z info o systemie, bo trzeba sie sporo narobic, zeby to wygladalo tak jak u mnie :>
hm samp bylo lipne, jest lipne i zapewne bedzie lipne, a wszystkie wyzej wymienone przez was funkcje typu dance czy cos to skrypty ktore mozna wywalic. 0.2 to to samo co 0.1b tyle ze dodano nowe funkcje w pawn i to dzieki nim mamy takie mozliwosci jak dance, handsup, debug podczas gry czy cos
Obecnie forum przegląda 217 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 217 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami