Przez około ostatnie 2 tygodnie razem z Maystą (-MASTEREM- dla niekumatych xP) , kręciliśmy pewien film >: >
Jednak nie mam tu na mysli gangstersko podobnych gówien or sth like this tylko zaprezentować chcieliśmy Wam ten oto film pod wdzięcznym tytułem
"Just Jazzy". Trwa on aż 21 minut - włożyliśmy w niego dużo pracy więc mamy nadzięję że poruszy wasze żołądki na tyle aby Wam się spodobał :*
Jako że film kręcony był w multiplayerowej modyfikacji SA-MP , nie oczekujcie od niego zniewalających scen , czy niewiarygodnej akcji. Naszym zdaniem
wyszedł on bardzo pozytywnie ^_^ (tj. śmieszny jest ;d).
Prosilibyśmy o nietraktowanie go jako drugorzędnego gówna , jakie mieliście już przyjemność albo nieprzyjemność oglądać (to na szczęście nie jest CJ
biegnący przez miasto) , tylko jak porządne "dzieło" , do którego przynajmniej staraliśmy się włożyć troche serca ;D
Film obejrzeć zassać możecie z Rapidshare (b. dobra jakość) albo obejrzeć na VideoGoogle (gorsza jakość) ;>
A tak na serio to paraduje tylko w Track Shirt + Track Pants przerobionymi specjalnie przeze mnie na wzór skóry motocyklowej mojego brata. Kask zresztą też. ;>
A ja proponowałbym wbić z tym dialogiem zarówno na forumy 2f2f oraz xXx i ciekawe co by mówili...
Zresztą nie ma sie co specjalnie dziwić po niemal połowe dzisiejszych klanów do SA-MP tworzą 12 letnie kidsy z Gtasite , które nie umieją przegrywać. Hm.
To może ja za eskejdzika?
Swoją drogą nie jestem w 100% pewny czy uda mi się zdąrzyć , ale wyślę SMSa do eskejda czy się wyrobie do 19:00 :)
Zalecam znalezienie zastępcy dla mnie czekającego w pogotowiu ;/ np.
Obecnie forum przegląda 155 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 155 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami