A ja proponowałbym wbić z tym dialogiem zarówno na forumy 2f2f oraz xXx i ciekawe co by mówili...
Zresztą nie ma sie co specjalnie dziwić po niemal połowe dzisiejszych klanów do SA-MP tworzą 12 letnie kidsy z Gtasite , które nie umieją przegrywać. Hm.
Pozwolę sobie odpisać po małym czasie:) Poszukałem trochę informacji o tym kolesiu i z tego co wiem, szuka chopak znajomości, jest zakompleksiony, etc. ( -> link1 , link2 ), poszukajcie numeru 8674665 w treści strony. :)
btw:
Cytat: ostatnio przez weekend mnie nie było 27.10.2006 od godz 17.00 przez sobote 28.10 i do niedzieli do godz 15.00. Co kolwiek sie zdarzyło nie odpowiadam za to. ktos sie podszywał podemnie i Komornika (interwencja januszaXP w sobote na serwerze gtasite) i dzis na obcym serwerze jego ip to 62.111.200.203.
Gram pod Nickiem [xXx]Jerry i nigdy i przenigdy nie uzywałem kodów ci którzy mnie znaja wiedza ze mam osobliwy sposób witania i zegnania oraz jedno zdanie które wypowiadam jak ktos mnie mnie nie lubi.
Oszust pochodzi z Sosnowca ma 14 lat i jego GG to gg:8674665.
Ci którzy maja moje prawdziwe GG to wiedza ze mieszkam w republice rzymskiej i nie pisze wieku. Jak wczesniej pisałem mam jedno ip stałe i niezmienne to 83.18.71.50.
Mam nadzieje ze admini zablokuja te ip 62.111.200.203 na serwerach sprawdza logi i ip pod którym oszust grał.
napisałem temat w złym dziale prosze o przeniesienie
Nie chcę tu nikogo urazić, ale nie znam porządnej osoby z sosnowca. :DDDDD
W każdym razie, to że jest z sosnowca nie jest pewne, bardziej pasuje tutaj poznań albo warszawa (patrząc po hoście).
No tak, jeśli jesteś z Katowic to się nie dziwię że nie znasz porządych osób z Sosnowaca. A co do tematu, to koleś musi mieć naprawdę jakieś poważne kompleksy XD
rp: 5557 skąd: Stare Kurowo
W drodze wyjaśnienia, gdyż padły tu słowa conajmniej nieporządane odnośnie mego klanu.
Nikt z 2F2F nigdy nie próbował się dostać do GtG, po to, aby psuć jakiekolwiek "niecne" plany.
Nigdy nie mieliśmy sojuszu z xXx (szczerze, to nawet nie wiem co to jest...)
Żaden z naszych klanowiczów nie pochodzi z Sosnowaca/Poznania/Warszawy
PS Ten host to Katowice:
KATOWICE-CUSTOMERS-CABLE
% Information related to '62.111.200.0 - 62.111.200.255'
inetnum: 62.111.200.0 - 62.111.200.255
netname: CDP-P2P-LINKS-NET-5-4
descr: P2P customers links - routed dynamic
descr: Connected by Crowley Data Poland Sp. z o.o.
country: PL