Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 21:58
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Jant
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8
Jant
Najlepsze i Najgorsze Gry · napisany: 18.03.2007 15:32
Cytat:
Najgorsze:
1.SCAR (Ehh)

słucham?

Uber gry :

Richard Burns Rally
GTR (1)
CoD 1/2
okazjonalnie GTA SA/VC
Just Cause

Ch**nia :
The Movies (k#$@$!)
Simsy (bleh.)
ET !!!!!!!!11111111111111111

Wyczekiwane :
Każdy dobrez zapowiadający się niearcadowy symulator motocykli. (nie ma ;f)
Jestem niezadowolony. · napisany: 17.03.2007 00:40
Ale przyznasz ze taktyka siedzenia w budce jest frajerska...

Zresztą uważaj bo zaraz 666 postów bedziesz miał >: O
Jestem niezadowolony. · napisany: 17.03.2007 00:29
Mówisz że nie ma klanu, który nie stosuje taktyki campowania.

Więc dlaczego GTG nie mogłoby sie oderwać od stereotypów i nie campować ?

Więc co ? Okazalibyśmy sie wtedy gorsi ? Nie! Mądrzejsi...
Jestem niezadowolony. · napisany: 16.03.2007 23:59
No dobra. Racja. Pomyliłem sie mowiac ze lothronik ma teamy, które mają bliżej itd itp.

Ale do rzeczy.

Mi chodzi o to że taka taktyka lothronikowi odpowiadała bo to członek jego teamu campił sie w budce.

Dam ręke że i Lothronik dostałby ku***cy (tak jak ja) gdyby chcial normalnie oraz fair-play walczyc , tylkoby go kasowano co wejscie na dach.

A właśnie. Kiedys pamiętam : mówiło sie : "zajmujemy dach" na poczatkach rundy. Teraz wystarczy zajac winde i voila. Lamerska taktyka w sam raz dla lamerskiego klanu ? Nie. Bo ja dąże do tego zeby GTG było jak najlepsze.

Bo gdyby zorganizować taki tren bez campu w widzie wyszły by na jaw nasze słabości w walce.

A jeśli walka to podkradanie sie do campera w windzie to ja dziękuję za taką "grę"

edit:

I co do tego czy sam klnąłem : Tak. Oczywiscie ze klnalem. Ale jest zasadnicza różnica. Nie wjeżdżałem na NIKOGO. Nie oczernialem jego stylu gry, ani tym bardziej jego samego. Nie tak jak niektórzy...

Zresztą łatwo zrozumieć czemu przeklinam. Przeklinam bo po prostu kur**ca łapie gdy widzi się jak bardzo sposób gry się zmienił.
Jestem niezadowolony. · napisany: 16.03.2007 23:09
lothronik napisał:
haha.

powiem krotko: jant, naucz sie grac, a potem narzekaj. nie mialbys problemu z odbiciem budki, gdybys wiecej gral. olales klan, to twoja sprawa. poza tym nie wiem dlaczego tak sie uczepiles tej budki jak to GTG jest tworcami tego myku.

i ty jant masz tu najmniej do gadania, bo sam olales klan na kilka miesiecy, wiec teraz nie placz, ze nie umiesz przedrzec sie przez budke. inni umieja.

Podałeś sam sobie dowód, dla którego wyjadacze olewali klan. Nowi , beszczelni gracze, którzy traktuja to czy cie zak****ą czy nie jak sprawe życia lub śmierci.

Zresztą nie mydl oczu mówiąc że nie widziałeś bluzgów. Ja lubię ten klan i dążę do jak najlepszych stosunków w nim. Dlatego owe bluzgi tak bardzo mnie drażniły.

Zresztą nie ja się uczepiłem budki tylko ty się czepiasz mnie, Ty zawsze masz team, który ma blizej do Pier, więc tym samym twoi są na wygranej pozycji.

Bo siedzenie w budce to nie gra a głupawe nabijanie fragów.

Zauważ że ktokolwiek by tam siedział i tak by dowalił przeciwnikom tam wchodzącym. Więc taki argument to nie argument. Bo budka by mi pasowała ale wtedy gdy gracz siedzący w niej wyszedłby chociaz na 2 minuty a nie napi****lał połowę fragów dla swojego teamu przez całą rundę.
Jestem niezadowolony. · napisany: 16.03.2007 20:08
Witam.

Pisze ten topic swiezo po treningach. Był to mój "pierwszy" trening po długiej przerwie. Otóż chodzi mi o to jak bardzo klan GTG zmienił sie w stosunku do poprzednich "czasów".

Mówie tu o tym jak zachowują się poszczególni nowi klanowicze. Owe zachowanie nie jest dobre. Przezywają bez powodu współklanowiczów, których powinni szanować.

Tymczasem w grze jest jeden wielki rozgardiasz i przeklinanie.

Sposób gry tez sie zmienił. Kampowanie w windzie jest na porządku dziennym co jest po prostu bez sensu. Tak naprawde wygrywa team którego członek pierwszy wejdzie do windy i w niej sie skampuje. To nie jest walka tylko po prostu śmieszna "gra" , która z ową grą nie ma nic wspólnego.

Celem tego topica jest pouczenie wszystkich graczy GTG clanu aby trzymali fason i nie zachowywali sie jak dzieci. Sam wiem ze nie jestem doskonaly ale na litość. Zachowajcie kultury aby gra w klanie była łatwa , miła i przyjemna.
San Andreas się nie instaluje! · napisany: 08.03.2007 01:31
Jest to zdecydowanie wina płyty bo jak zapewne wiecie, ja również mam nadłamane płytki z SA i występuje IDENTYCZNY problem.

Rozwiązanie : kupić nowe.
EKRANIZACJA GTA STORY · napisany: 03.03.2007 17:15
Komu się chce teraz kręcić filmy ? :f
Prócz mnie oraz Maysty ofkorz xD

Ale pomysł mi sie wydaje dupny że tak powiem.
Nawiedzone Miejsca · napisany: 03.03.2007 17:03
Ja licze tylko na to że przejechanie całej mapy wreszcie zajeło by troche czasu a nie tak jak w poprzednich GTA. Po prostu trzeba byłoby się zastanawiać nad swoją logistyką. Pociągi? Samoloty ? A może innowacje od R* w postaci autobusów czy taxówek. Nie chciałbym tam grać jakimś SIMSEM ale motyw z Taxówką w VC mi się podobał (śmierć podczas misji oznacza stojącą pod szpitalem taksówę czekającą na Ciebie)
Pokaz PS3 w całej Polsce! · napisany: 28.02.2007 18:15
***iście. Będe na targach motocyklowych to i od razu w PS3 pogram ^__________________________^
GTG vs UR · napisany: 23.02.2007 08:48
adamale napisał:
Jant - pod jakim nickiem grasz w VC-MP? lol

- Jant. Czasami też Jant a w święta gram pod nickiem Jant :*!
GTG vs UR · napisany: 22.02.2007 22:58
O w cholerę. Ja w ogólę nie znam tego nowego składu prócz mojego Miśka z VC-MP - Tatara :*
Ryski Na Nowej Płycie · napisany: 16.02.2007 10:54
W ogólę proponuję otwierać wszystkie zakupione produkty elektroniczno/komputerowe już w sklepie aby można było stwierdzić czy wszystko ok a nie pisać takieotakiejakten topici :f

Pozdro
MOŻLIWOŚĆI SIXAXIS'a W GTA IV · napisany: 09.02.2007 20:28
Sixaxisem będziemy mogli rzucić w PS3 w momencie 19571592742-iej próby przechodzenia ch***wo trudnej misji : )
Konkurs Screenów na gtg? · napisany: 03.02.2007 18:36
Cytat:
fun short movie! krótki filmik z zabawną scenką!

... by gtafilms >_>
sixaxis ===> KIKOO · napisany: 26.01.2007 11:20
proponuje kupić alias kikooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.pl

Na wszelki...
Miasta (Ankieta) · napisany: 19.01.2007 22:25
Vice City z Vice City. Głównie za to że wydaje mi się bardziej miękkie od każdych innych miast ;>
Ferie · napisany: 14.01.2007 16:09
Ja, jak reszta Polski Środkowej czekam jeszcze 2 tygodnie na nadejście długo upragionych dni wolnych.
Zgaduj datę! · napisany: 14.01.2007 10:53
chciałem tą datę co TommyPL ale cóż :<

10.04.2007
Wasze karty graficzne · napisany: 12.01.2007 16:45
No to zakładamy klub bo mam Radeona 9600 Pro

A SA używam w 1024 x 768 przy detalach na "Medium". Wolę płynność od wizualnego efektu :*
Przyklej mi! · napisany: 03.01.2007 16:52
Save · napisany: 29.12.2006 03:00
: o

freelancer jest mądry

: o
Nie działa SA · napisany: 27.12.2006 11:41
k. To ja lece do Siergieja po 20 kopii ^___^
Nie działa SA · napisany: 26.12.2006 17:21
Umrzecie gdy Lothronik tu wejdzie ;>
Just Jazzy · napisany: 19.12.2006 15:51
Ja wymyślałem imiona >: O
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 21:58
·
Obecnie forum przegląda 151 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 151 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies