W tym roku aż dwa wyścigi za granicą z czego jeden można uznać za naprawdę dużą wyprawę, gdyż wybieram się kolejno: do Francji na Grand Prix Francji Formuły 1 ;*** (co zreszta planowałem zanim pojawił sie Kubica T_T) a nastepnie 19 Sierpnia do Czeskiego Brna, czyli wyprawa taka jak 3 lata temu :P
Tyle. I pewnie wyskocze do Kielc i Poznania na burackie polskie wyścigi. I mnóstwo razy będe w Warszawie wiec pewnie lothronik skusi mnie na swoją orgazmiczną herbatkę.
Pieski! Chcę wiecej psów w grach! Są takie fajne a rzadko je widać xD mam nadzieje że będą pancerne ;o (albo i nie)
Ogólnie wrażenie jest super. Facio zapakowany w wojskową kurtałę i strzelający z pistoletu pod koniec to na bank Izraelczyk (look @ his szyja!) więc perspektywa wojny z terroryzmem może w realu nie jest najlepszym pomysłem, lecz bedzie bardzo ciekawa.
btw. chętnie powalczyłbym na odkrytych polach Rumunii w wojnie bałkańskiej ;> ale whuddevah'
Cytat: ej czy myślicie ze jak będe nosił PSP na smyczy do kluczy to sie moze jakoś PSP zacząć niszczyć?
Jeżeli chodzisz używając przyrodzenia to myśle że twoja konsolka może zetrzeć się o chodnik.
Zresztą i tak Ci nie polecam bo jak wyskoczą na Ciebie tak zwane ABS-y i "poproszą" o oddanie konsoli to będzie płacz i staniesz się drugim "An Hero" czyli drugim Mitchellem Hendersonem który zastrzelił się po tym jak skradziono mu iPoda.
Cytat: Po wpisaniu komendy /spec (tak zwany spactator) może 'przeglądać' każdego gracza i każdy pojazd na serwerze (Uwaga! Możemy 'przeglądać' tylko 3 sekundy, później SA nam się wyłączy, mam nadzieję, że poprawią to w oficjalnej wersji.)
To u Ciebie coś się wali bo ja mogę przeglądać ile dusza zapragnie :o