Po dzisiejszym trenowaniu z Obrzynem , pewny jestem jednego.
Nie trzeba umiejętności aby kogos tym zabić.
Wystarczy że ofiara stanie choćby na pół sekundy.
Nie żyje. I teraz widze dopiero że po prostu każdy Newb umie tym zabić x) Wystarczy biegać w kółko i liczyć na łut szczęścia.
jechałem sobie z Lothroniczkiem w Banshee aż tu nagle 6 spadających gwiazdek o mało nas nie trafiło.
ledwo uszliśmy z życiem ale nasze Banshee poszło się kąpać : )))))))))))))
Wicko - jak komu. Po pierwsze dla początkujacych może być zniechęcający , a po drugie to i tak trzeba ostro łoić w Pawno aby w ogole coś z naszego skryptu wyszło.
Hell yeah! Tren był przegenialny i w ogole było świetnie ^_^
btw. warto coś tutaj napisać żaby nie powtórzyła sie historia z nie mówieniem w topicu :**
Musisz ściągnąć server do SA-MP z ich oficjalnej strony. Tam wewnątrz .zip'a bedzie folder o wdzięcznej nazwie Pawno. Znajduje się tam program do edytowania / tworzenia nowych skryptów. Skrypt zassasz z pierwszego posta w tym topicu.
Jednak chcę Cie ostrzec. Edytowanie skryptów równa sie co najmniej dobrej znajomoscie języka Pawno. A ten nie ukrywajmy - może być trudno przyswajalny. Minie baaardzo duzo czasu zanim bedziesz w stanie stworzyc calkowicie swoją idee. Ja rozumiem nie chcę Ci gasić zapału ale może być tak że stracisz chęci i bedzie po ptakach...
Haj
Jak sama nazwa tematu nam mówi - możemy powiedzieć tutaj wszystko co myślimy o ostatnim treningu. Wasze przekonania , odczucia itp. Dodatkowo możecie pochwalić się tutaj swoimi screenami (byle w miniaturkach) , lub filmikami z naszego serwera. Materiał nie musi obejmować tylko treningów. Możecie opowiedziec co ciekawego przydarzyło Wam sie poza treningami...
To jak :P ?
Ostatni trening : //01.08.2006//
yyy... IMO trening przeprowadzony niezwykle sprawnie , mimo chwilowych zawachań u coponiektórych :P I nie wiem co dalej xD Fajnie było - tren długo trwał , każdy sie słuchaj (mniej lub bardziej) i było ogólnie eloleet'owo : ))))))
Porównałem obie gierki (GTA III w domku a LCS w sklepiku ^^). I pozostaję przy old school'u czyli GTA III i jego niesamowitym klimacie , który aż bije podczas każdej sekundy przemierzania LC ^_-
SteveO
#10143 · 22.07.2006 · 19:21
Witam jestem przedstawicielem klanu _RSAH_ grającego w SA-MP. Chciałbym sie zapytać czy istnieje możliwośc rozegrania spraringu lub klanówki między naszymi klanami. Prosze o odpowiedź. POZDRAWIAM
Noo... TRZEBA potrenować jutro bo po prostu się wywinę na plery jak nam się nie uda
Obecnie forum przegląda 134 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 134 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami