apropo roofkiling'u - również zkwituję to zdziwieniem bo San Andreas wyposaża Nas w opcję skakania , lapania się krawędzi , podnoszenia itp. grałem w VC-MP gdzie prawdziwym problemem był Roolkiling - tam gdzie nie można było się dostać bez ramp i motocykli trzeba było się dostać helikopterem - i to był problem!
_____ _ _ _
Z zamysłami Pitera zgadzam się w 1337 %
Nie byłem zadowolony z tych trenów bo wyglądały one jakby się zebrała paczka kumpli by "popykać w SA-MP" od razu mówię że powodem było nastawienie graczy , oraz praktyczny brak adminów na serwerze.
Chodziło głównie o Lothronika , Metzena i tym podobnych personów. Brakowało dyscypliny - cały czas byłem świadkiem drive-by , uciekania do pizzeri (nawet wymyśliłem gotowy termin : rescuefood'ing xD) a czasem nawet i Team Killu.
Choć w treningach brałem bierny udział (jeden frag :]) to i tak nie jestem z nich zadowolony.
Hmz... dziś myslalem nad urozmaiceniami treningow a'la wyścigi , szkolenie innych rzeczy niz wylaczne strzelanie itp. ale to tylko moje zamysły , których zakazuję brać Wam pod uwagę ;DD
Ee to tyle xO
Jako bohatera obstawiam kogoś kogo widzieliśmy już w VC czyli np. Kenta Paula , Jazz'a Torrenta , Big mitcha Bakera ( to by mi pasowalo ) albo Kena Rosenberga ^_- . Ciekawe też by było pokazanie Avery'ego Carringtona w młodości ^_-
Powiem tyle że...
Jeśli to miałbyć stunt to ja jestem oczarowany niedopracowaniem i odwaleniem wszystkiego w (zapewne) jeden dzień. Niepotrzebnie nagrywałeś przy wysokich detalach przez co akcja niemiłosiernie skakała , w dodatku HUDy były nadal włączone co w filmach się po prostu nie opyla ;f. W ogóle wydaje mi się że ten film to zlepek całego twojego game playa , a nawet jeśli , to i tak wyszedł bardzo okaleczająco ;/
Musisz potrenować ostro z produkcją filmów. A z koleżeńskiego zwyczaju polecę Ci stronę o filmach z GTA , na której jestem adminem ;> www.gtafilms.com Sporo tam artów & wszelkiego rodzaju poradników co i jak itp. (jakby takie reklamowanie serwisu było nie OK , to sorry ese's :0)
No pewnie! Zamiast automatów z grami - kupujesz PSP w sklepie elektronicznym i pykasz ^_-
Zresztą pomysł żeby bohater grał na jakiejś konsolce nie wydaje się zły bo np. siadasz sobie , wyciągasz konsole i pykasz >:D
Nie ma co rozdrabniać ale gdyby bohaterem byłby zwykły biały obywatel [jakiegoś_kraju] to byłoby to normalne i sensowne posunięcie. Otoż nie wiem czy R* chce się bawić "kolorowe GTA" wg. kolorów skóry bohaterów od GTA3 do SA. Btw. jedyne co bym chciał to naprawde dobrze wymodelowany Tor Wyścigowy który miałby swój terminarz zawodów do , których można byłoby się zapisać (wyścigi motocyklowe , samochodowe itp.) bo jestem tak zaje***cie wielkim fanem sportow motorowych (a zwlaszcza motocykli) ze normalnie wysiadam ^_^
O rany - jedna to wersja zwykła a druga to edycja "Platinum" czyli niby lepszej lecz tak naprawde ze zmniejszoną ceną. Btw. Zmniejszona jest ona dlatego że spadło zainteresowanie grą - i tyle.