Ale ja nie jestem techno uber debil, których chce aby jego energi 2001 było najsyfniejsze na swiecie. Ja tylko chce coś slyszeć. Nie mam wielkich wymagań.
Byle działało.
Well.. ariasz, aktualnie mam jakiś głosnik z początku lat 90 ; dddddddddd. Tzn audiofil nie jestem chcę żeby mi działalo bo w aktualnej karte dzwiękowej mi się porty ***ały.
I
Zakupię chyba tę kartę do której linka podałeś. Ta za 76
I jeszcze jedno pytanie. Czy te karty wymagają jakiegoś agp? ;d Czy można je w byle jaki port włożyc?
Siema o/
Otóż!
Mam 200 złotych i chciałbym zakupić jakąs kartę dzwiękową, ale problem jest w tym że w dzwięku jestem kompletnie zielony i nie wiem co wybrać i czym co się rożni ;f Nawet nie wiem czy te karty potrzebują jakiegoś tam AGP : D Więc moi drodzy GTGowicze doradźcie mi co wybrać, bo znając świat na wszystkim się znacie.
Na początek przepraszam za duuużyy odkop, ale mam pytanie Dot. Magic Swapa do PStwo A nie chce robic syfu i otwierac drugi taki sam temat ;p Otóż: Mam Playstation wersję slim i czytałem na forach o konsolach że trzeba otwierać obudowę slima zeby uzyć Magic Swapa, a w "dużych" wersjach PS wystarczy włożyć blokady przy czytniku. I czy jest możliwość uzycia Magic Swapa bez otwierania konsolki? Ponieważ doprowadza to do utraty gwarancji, a ja nie chce jej tracić i nie chce kupować znowu gier po ich zniszczeniu, tylko chce mieć ich kopię.
Obecnie forum przegląda 65 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 65 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami