Ta, u mnie jest tak, że czasem zapisuje, a czasem nie ; o Zawsze, za pierwszym razem zapisuje krótkie hasła, lecz gdy są jakieś dłuższe hasła to muszę kilka razy "save" klikać kliakającym klikadełkiem.
mtz, w jakim Ty wieku żyjes? Teraz chyba każdy zna angielski, a do przeczytania readme i do zrozumienia tego, co tam pisze wystarczy podstawowa, a nawet podpodstawowa znajomość języka.
Słyszałeś o tajemniczym pliku o tajemniczej i frapującej nazwie README ?
Owego pliku szuka już od wielu lat wiele pokoleń, jeśli go znajdziesz, to Twoje problemy zostaną rozwiązane...
Ja ***le... Zrozumcie, że w Polsce RP było upadnięte, jest upadnięte i będzie upadnietę, wszystkie polskie serwery RP(jeśli takie są) to reprezentują na prawdę niski poziom w porównaniu z zagranicznymi serwerami, w Polsce taka rozgrywka nie ma sensu, bo nasze "internetowe spoleczensto" jest na to za głupie, w tym "społeczeństwie" przeważają głównie durne dzieci, ktore dostały neostradę na walentynki, a te dzieci nie zachowują żadnych zasad i gwałcą je bezczelnie, a osoby starsze, które szanują zasady nie bawią się w takie rzeczy jak roleplej. Rzekłem
Ogólęm dobre, ALE:
-Denerwujące momenty, w których nic nie slychać (cisza całkowita)
-Kilka literówek w tekscie
-Jakieś wstawki, które nie mają nic wspólnego z fabułą (a jest?)
-ZAkonczenie filmu; jakies dziwne, bez morału, bez niczego.
Było też kilka śmiesznych momentów, np: z tym tańczącym chrześcijaninem.
Obecnie forum przegląda 65 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 65 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami