Witam, mam problem ze swoją drukarką. Ma ona już dobre 5 lat. Jest to model Canon IP 2000. Jej problem polega na tym, że za nic nie chce wydrukować niczego w kolorze czarnym. Na kolorowo już tak. Sprawdzałem kartridże i jestem w nich tusz, dla pewności nawet wymieniłem czarny na nowy, ale dalej nic. Może Wy coś wiecie?
Cześć. Mam problem z grą LOTR Fellowship of the Ring. Mianowicie. Gdy uruchamiam ją, to ona się włącza, ale te włączenie polega na tym, że robi się czarny ekran i nic. Żadnego dźwięku, ładowania. Proces gry nie jest zawieszony. Próbowałem z różnymi ustawieniami graficznymi, ale na nic. Mój komputer to:
athlon 1.6, 512 ram, geforce fx 5200
Nawet w porządku, ale
ale zrób coś z logiem, bo te jest takie rozciągnięte i rozpixelowane. Pominę już gotowy CMS, bo tak zaczynał każdy w internecie. Ale za to możesz zmienić layout na jakiś taki robiony na zamówienie, który będzie pasował do tematyki strony. Zainwestuj też w odpowiedni adres strony, bo nie wiadomo, czy to fotka, czy gta :>
Obecnie forum przegląda 71 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 71 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami