Mi też sie podobał. Pierwszy Twój filmik, ktory cały obejrzałem :D
Wojtek, ten post mi się przypadkowo napisał, a że tu nie mozna swojego posta usunąć to go wyczyscilem, aby nie robil syfu, aczkolwiek go robił.
A ja mam prosbe.
Otóż kiedys bylo mozna pobrac opere beta 4 na stronie opery mini a teraz nie. Pobieralem ją z innych stron np instalki.pl ale wtedy juz nie chciuala na moim telefonie ruszyc. moglibyscie zapodac instalke opery 4 na k300i?
Tyle ile za zwykłe polaczenie z WAPem. Tylko ta przeglądarka jest ***iscie szybka, ***iscie dobra itp.
I.
Onet lajt jakosa mi na kompie chodzi.
Tylko przez opere wszedłem.
Na Iłowie, czyli mym mieście mówią "Jeśli czegoś nie wiesz, lub chcesz się kogoś poradzić - pisz na GTG" Więc tak zrobię. Otóż mam zamiar zakupić aparaturę cyfrową do utrwalania niezapomnianych chwil i nie wiem jakiego wyboru dokonać z trzystoma złotymi w skórzanej sakiewce. Szukam czegoś co nie będzie miało dużo bajerów typu tryb skalowania w rozdzielczości 1024x666 w trybie portretowo-panoramicznym. Szukam czegoś prostego w obsłudze z minimalna liczbą pięciu MP. Mile widziane linki z allegro.
Obecnie forum przegląda 74 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 74 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami