Polska - Rumunia · napisany: 05.06.2017 21:07
|
Będzie 2:0 dla Polski, jak mówisz.
|
Cyknij fotę! · napisany: 04.06.2017 11:11
|
@martin4 Ująłbym to w innym kadrze, podobnie, jak jest w miniaturce. Daje 5, a za gta3 daje tez 5, bo przeswietlone
Terozki coś ode mnie. Zdjęcia zrobiłem na swoim podwórku, kiedy przeganiałem anakonde spod moich drzwi.
#wonż #biedra #las #przyroda
Ofiara
|
Cyknij fotę! · napisany: 28.05.2017 22:36
|
@chaos Uwielbiam zachody słońca i dobre samochody, dlatego solidne 8 ode mnie, dla Ciebie!
@martin Niesamowite widok i niesamowity sposób ujęcia tego! Daje 8, tak mocne, że tylko Bóg może tę ocenę przebić.
@Dawid Takie widoki przypominają mi moje wycieczki rowerowe, dlatego dostajesz 6 z plusem.
@chaos Uwielbiam tego typu klimaty, słońce, woda, delikatny wiaterek wieje w twarz. Daje 6.
Teraz czas ode mnie. Kompletnie zapomniałem o poprzedniej rundzie i nic nie wrzuciłem.
Każdy z nas lubi powroty, szczególnie po długiej i męczącej trasie. To zdjęcie zrobiłem wracając o zachodzie słońca z kolejnej mojej pięknej trasy.
#powrót #zachód #mazury
Powrót
|
Cyknij fotę! · napisany: 19.05.2017 21:00
|
Taaak, załapałem kawałek okna. A co do chmur, to nie wiem :p
|
Cyknij fotę! · napisany: 14.05.2017 00:59
|
Chaos, spoko kadr, szkoda, że nie lubię kotów. Dlatego tylko 3 :/
Dawid, to po prawej to... liście.
A teraz coś ode mnie, idąc śladem Dawida również zamieszczam tęczę, a nawet dwie. Jest to widok, jaki ukazał się na niebie, w ubiegłoroczne wakacje. I to wszystko za moim oknem!
#tecza #widoki_nad_widoki #deszcz
"Tęcza jaka jest, każdy widzi"
|
Cyknij fotę! · napisany: 07.05.2017 22:36
|
Fajny widok, sdr! będzie sążne 5! Lubię takie proste, zwykłe zdjęcia z podwórka i okna. Bez specjalnego zwracania uwagi na detale. Po prostu to, co widzisz!
A to ode mnie:
Fotka z wiosennego spaceru z piwkiem w ręku po lesie. Szczerze to mam do tego zdjęcia pewien sentyment, bo jest dla mnie w pewien sposób psychodeliczne.
#wiosna #las #wędrówka #perła chmielowa
Wędrówka
|
Cyknij fotę! · napisany: 03.05.2017 01:08
|
Ja daje solidne 6! W końcu święto i esencja polskości, czyli pałać prezydencki!
|
Cyknij fotę! · napisany: 27.04.2017 21:57
|
Byłoby super, gdyby ktoś się dołączył
|
Cyknij fotę! · napisany: 26.04.2017 20:45
|
Mój udział w głosowaniu nie powinien być przedmiotem dyskusji! ;)
Ważne, że moje zdjęcia się Wam podobają :P
|
Cyknij fotę! · napisany: 25.04.2017 11:25
|
Studnie głębinowe, z których moja miejscowość czerpie czystą wodę. Woda u nas jest tak czysta, ze spokojnie można w butelki ją lać i sprzedawać. Co z resztą ma miejsce.
|
Cyknij fotę! · napisany: 25.04.2017 07:35
|
Nic na tym zdjęciu nie jest przypadkowe, Panie Chaos!
|
Cyknij fotę! · napisany: 24.04.2017 21:25
|
Trzeci tydzień, trzecie zdjęcie. Mam dla Was, Kochani coś wyjątkowego. Zrobiłem to zdjęcie pewnej gorącej, letniej nocy za swoim domem... ze swoją Ukochaną ;)
Pamiętam ten upalny wieczór, zimne piwko i gryzący dym marihuany, jak dziś. Było magicznie, co z resztą na zdjęciu widać.
Kolejny raz pokazuje, jak piękna moja okolica jest. Nawet niebo jest tutaj inne, lepsze.
Tytuł tego zdjęcia, to "Miłość'. Zatytułowałem je tak, ponieważ kocham nocne niebo, szczególnie w tym wyjątkowym towarzystwie
#noc #niebo #magia #piekno
Miłość
|
Cyknij fotę! · napisany: 19.04.2017 15:54
|
Tytuł tego zdjęcia to "Kolory" Kolejne jesienne zdjęcie, robione podczas kolejnej wycieczki rowerowej ze swoją ukochaną. Tym razem robione już lepszym sprzętem. Wycieczka ta miała miejsce we wrześniu, przy pogodzie, która jest nieporównywalnie lepsza, niż na poprzednim zdjęciu.
#kolor #rower #wycieczka #kross #szczęście
Kolory
Możemy w nieskończoność zachwycać się pięknem, jakim natura nas częstuje, przy każdej możliwej okazji. Tym razem również proszę o wysokie noty, jeśli zdjęcie złapało Cię za serce, a w Twych oczach pojawiły się łzy.
To zdjęcie również jest surowe.
|
Cyknij fotę! · napisany: 16.04.2017 13:02
|
Tytuł tego zdjęcia to "Jesień" Tytuł taki, ponieważ zrobiłem je swoim telefonem galaxy s5 podczas jednej z wielu wycieczek rowerowych, razem z moją ukochaną. Wycieczka ta miała miejsce w październiku, przy dość ciekawej, jak widać pogodzie.
#jesień #rower #wycieczka #kross #szczęście
Jesień
Sami, Kochani widzicie, w jak pięknej okolicy żyję. Nic tylko wsiadać na rower, jechać, oglądać i zachwycać się. Jeśli moje zdjęcie przypadło Ci do gustu, poruszyło Twe serce, sprawiło, że zapragnąłeś wsiąść ze mną na rower i udać się w siną dal, to proszę o Twój głos!
(zdjęcie "surowe", żadnych poprawek, żadnych korekt)
|
Cyknij fotę! · napisany: 09.04.2017 08:53
|
pomyłka :)
Proszę o usunięcie tego posta, ej
|
NAJLEPSZY MUSCLE? · napisany: 08.12.2015 13:59
|
Dawid, mam nadzieję, że ten utwór to żart.
|
NAJLEPSZY MUSCLE? · napisany: 06.12.2015 15:52
|
O kutwa, nieźle zaorany, jak na 98 rocznik. Daje 350 tyś, bo pewnie Janusz jeździł nim do Niemiec na truskawki, co sezon. A po powrocie pewnie z Halinką w lesie się zabawiali na tylnej kanapie. Tak też powstał Mateusz, który teraz dojeżdża gablotę ojca, tak, jak on dojeżdżał Halinkę z tyłu.
|
Fenomen Minecraft · napisany: 23.04.2014 19:56
|
Ja juz dawno skonczylem szkole, a minecrafta lubie. Gre lubi kazdy, kto ma wyobraznie i jest kreatywny. Musisz wrocic do pasjansa.
|
Lubicie gta1? · napisany: 03.03.2014 18:50
|
Dwuwymiarowe gta jakoś mi nie podchodzi.
|
|