Będzie coś w klimatach meksykańsko-murzyńskich, czyli San Andreas. Wielce żałuje, że nie VC! Dla nowego VC w latach 80-90 byłbym zdolny upragodować nawet kompa, choć na moim aktualnych sprzęcie zapewne pójdzie GTA V na -low-medium.
Kup sobie spinkę do łańcucha, benzynę ekstrakcyjne i finish line zielony. To podstawa do dbania o napęd. Kup sobie jeszcze bunoxa, by dbać o amortyzatory.
Bo to jest tak, że jedna strona dochodzi do obręczy,a gdy do niej dotrze, to dociska drugą stronę. Dlatego od fałek wolę tarczę. Niby drożej wychodzi, ale nie natrudzę się przy regulacji i skuteczność lepsza.
Witojcie, jak tam u Was z rowerami? Lubicie jeździć? Macie jakiś sprzęt? Jakieś osobiste rekordy?
Ja mam np. Hexagona V6 i jest to mój pierwszy rower, który nie jest z półki rowerów najtańszych. Kupiłem go jesienią 2010 roku. Przez ten czas spisywał i nadal spisuje się doskonale w każdych warunkach.
A wygląda tak:
Jeśli ktoś jest ciekawy, to mogę mu wypisać jego specyfikacje, jaki osprzęt mam.
Obecnie forum przegląda 68 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 68 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami