Pierwsza sprawa - poszukuję tytułu utworu, który jest w pierwszym trailerze Tony Hawk's project 8 - ów trailer możecie znaleźć na tej stronie > http://www.tonyhawksproject8.com. druga sprawa, niech mi ktoś poleci kawałki podobne do Gavin'a Rossdale'a (mam Adrenaline i Current (czy jakos tak) ) proszę o support bo nie mogę znaleźć niczego podobnego, może ktos posiada jego plyte? Trzecia sprawa, bede zmienial bloga, ale przy tym gtg'owym oczywsicie zostane. Będe miał taki scenowy i taki domowy, a imo, ze to jest mój pierwszy projekt na czystym HTML'u, który robię sam jestem niezwykle podniecony... ale lans nie? Wydaje mi się, że ten tekst raczej na notke na blogu się nadaję ale jakoś tak tu pisze... ***isty mtz znowu pisze ***isty tekst i normalnie wszystko gra i spiewa... oby tak dalej. W połowie sierpnia wyskoczymy z czymś dla was, ale na razie ciii. El0!
// lol mumol nie widzę powodu do zamykania... to już spytać sie na forum nie mozna... troche mnie nie bylo to chcialem napisac to i owo i przy okazji coś się spytać lub odwrotnie... od tego jest forum nie? od tego jest cafe robina... no "chyba"...
Obecnie forum przegląda 176 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 176 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami