Moja prośba dotyczy otwarcia naszego klanu GTG, widzę, że trucie na gg nie pomaga ^_^
Drogi lothroniku, nasz klan był najlepszy na mp5 w całej Polsce a Ty go zamknąłeś bo powiedziałeś, że walisz to granie na pc'cie i idziesz na ps3. Imo. powinieneś otworzyć klan, wymyślimy jakiegos nowego sexownego taga (ekipa sa-mp zniszczyła kropki w nickach >_>) i będziemy nadal funkcjonować. Od czasu do czasu zagramy jakąś klanówkę, treningi mogą być w soboty i niedziele oraz pierwsze piątki miesiąca (lol).
Nasz klan miał za zadanie połączyć userów ze strony i nie tylko w grupie, która przestrzega wszystkich zasad i gra uczciwie, i tak było do czasu tej całej polskiej ligi sampblablablab. Oto moje propozycje:
Rekrutacja
Jak zapewne pamiętacie przy rozpoczęciu polskiej ligii sampblablabla do klanu dołączyli nowi gracze (niektórzy ofkurz z gtasajt :x) a braliśmy ich tylko ze względu na skilla. Moją propozycją jest aby jak za dawnych czasów powstała "
Rada klanu" i oni by pomogli w rekrutacji Tobie kochany pokemonie.
Treny ;o
Treningi mogły by być w każde pierwsze piątki miesiąca, soboty i ewentualnie w niedziele. Jakbyś nie miał czasu to założę się na głowę metzena, że mtz na pewno by chciał Ci pomóc gdybyś nie miał czasu poprowadzić trena.
W 2006 se radziliśmy to czemu teraz nie mieli byśmy se radzić!?
Skill
A więc moją propozycją jest także trenowanie wszystkich broni tak jak to robią klany zagraniczne (oczywiście nie mówimy teraz o dildo i innych takich ***łach). Można by zacząć się uczyć walki shotgunem, m4 i pistolecikami podwójnej dłoni*.
Podsumowanie
Chyba nie tylko ja chcę tego, mam nadzieję, że większość osób dołączy się do akcji - w końcu GTG Clan. to część gtathegame! Przemyśl to Marcinku :*
PS. Proszę o wypowiadanie się osób, którym zależy na klanie i chcą po prostu od nowa w nim grać >_>
* to są te dwa podwójne pistolety ale nie wiem jak się nazywają :c