Przynajmniej pasuje klimatycznie do gry. Wczoraj na nią trafiłem po obejrzeniu któregoś z twoich filmów i pierwszy raz obejrzałem niby intro z GTA2 - mi się wydaje, że to jakaś zapowiedź, bo jak kiedyś ściągnąłem grę, to żadnego intra nie było, nawet tego skróconego.
Popieram kotha, ta strona jest wręcz ***ista. Klimat z czasów Win95 i kochanego GTAII, ah ten sentyment... bit dziękuje ci! :DDD
Edit: Tylko to forum bit... sciągnij phpBB 3.0 i wrzuć na jakiś dobry darmowy hosting (np. ugu.pl) poczym poszukaj klimatyczną skórkę (lub zrób sam jak umiesz ;D) i wrzuć na forum, mówię ci będzie o wiele lepiej. A fora.pl ssie, ładuje się i ładuję neich to szlag...:F
rp: 5367 skąd: z kątowni
mało kto wie ze w gta2 mozna grac rowniez w trybie multiplayer,
gta2 zobaczylem pierwszy raz u kolegi (dawno...) mialem problemy przez kilka miechów aby ją dostać, kupiłem orginała i koniec, grę przeszedłem kilka razy i nadal w nią grywam.
Przez multi gralem tylko z kolegą który mieszka wyzej, nie wiedzielem ze az tak sporo osob w to gra.
pozniej znalalem Game Hunter program ktory skupia graczy gta2 i pozwala na szybka gre sieciową :)
i wlasnie wtedy gta2 jeszcze bardziej mnie zafascynowalo - zrobilem strone aby ulatwic innym dostep do multi i do forum
...Jak lotron powie "Be" to wierzba "Be" ,albo jak powie że Super, wierzba to samo...
Jak dla mnie mocne 7/10 . Gdzie nie gdzie znajdują się błędy w artach, no i stronka mogła by być ciut lepsza graficznie ;)
Bany IP : 2
Ostrzeżenia : 1
----
rp: 5367 skąd: z kątowni
moze i masz racje, że moglaby być lepsza, ale staralem się aby podchodziła pod menu i obrazki z GTA2.
nic bardziej nie przyciaga jak klimat danej gry :)
imo: good work ;]
11/10 :)
(10/10 + dodatkowy punkt za walory estetyczne itp. - nie spodziewałem się strony na ten temat, tym bardizej w takim wykonaniu)
rp: 18079 skąd: Vice City
O to właśnie chodzi toni - jak ma być strona o gta2 to jak najbardziej powinna być zrobiona w 'starym stylu' (ramki that`s right), ale za to jak najbardziej zbliżona graficznie do gry.
Plus za dużą ilość artów do multiplayera, oraz porad dla grających.